SPREKER & DAGVOORZITTER

"Annic van Wonderen als spreker of dagvoorzitter op uw evenement"

Annic van Wonderen is ondernemer in hart en nieren. Met haar 15 jaar ervaring als ondernemer is ze alleskenner 
op het gebied van ondernemen, online én social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je
 from scratch, in haar geval zonder startkapitaal en studie, een succesvol bedrijf kunt neerzetten. 

"Een success story van iemand die op jonge leeftijd, zonder start kapitaal en studie, een succesvol bedrijf wist neer te zetten"

Annic is spreker en dagvoorzitter op evenementen. Als spreker geeft ze lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties over de onderstaande onderwerpen:

Lezing 'I Love Fashion News'
In deze lezing vertelt Annic het verhaal over hoe ze haar website I Love Fashion News.com liet uitgroeien tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand en laat zien hoe zij als eerste jonge ondernemer in Nederland een grote contentwebsite wist neer te zetten in de modebranche. Ze inspireert dankzij haar persoonlijke success story; iemand die op jonge leeftijd zonder start kapitaal en studie een succesvol bedrijf wist neer te zetten en volledig voor haar droom is gegaan. 

Lezing 'Mini Masterclass Ondernemen'
Tijdens deze verkorte versie van haar bekende Masterclasses Ondernemen deelt Annic de highlights uit de originele Masterclass. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal komen onderwerpen als social media, financiën, netwerken, marketing, pr en haar gouden tips aan bod. Na deze lezing gaat de bezoeker naar huis met een enorme inspiratieboost én concrete tips en tricks die elke ambitieuze werknemer, student en ondernemer direct kan toepassen.

Lezing '(Zakelijk) Vloggen & YouTube'
YouTube is booming. YouTubers en vloggers schieten als paddenstoelen uit de grond. Annic is sinds 2015 ook actief als YouTuber en vlogger op haar persoonlijke YouTube kanaal. Met deze ervaring weet ze precies wat de trends zijn, hoe je een kanaal kan laten groeien en wat de do's and don'ts zijn. 

zakelijk vloggen

Lezing '(Online Influencer) Marketing'
In deze lezing vertelt Annic het verhaal over hoe ze haar website I Love Fashion News.com liet uitgroeien tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand en laat zien hoe zij als eerste jonge ondernemer in Nederland een grote contentwebsite wist neer te zetten in de modebranche d.m.v. pr en marketing acties. Daarnaast laat ze zien hoe ze pr en marketing op dit moment toe past op haar nieuwe website Annicvw.com d.m.v. online influencer marketing en campagnes. Tijdens haar verhaal deelt ze campagnes en concrete cijfers van acties die ze in het verleden heeft gedaan. 

spreker annic

"Annic geeft tijdens deze lezing antwoord op deze vragen en deelt verschillende tips en tricks over de populairste social media kanalen"

Lezing 'Social Media'
Social media verandert razend snel en hoe pas je dit nou goed toe in jouw bedrijf? Welk kanaal gebruik je juist wel of niet? En wat zijn de trends van dit moment? Annic geeft tijdens deze lezing antwoord op deze vragen en deelt verschillende tips en tricks rondom de populairste social media kanalen. 

spreker annic

Dagvoorzitter
Naast spreker is Annic met haar enthousiasme, nieuwsgierigheid en passie voor online media en ondernemen ook dagvoorzitter op evenementen met gerelateerde onderwerpen. Ze leidt het event in goede banen, stelt jury-, panelleden, sprekers en andere gasten voor aan het publiek, leidt vragen- en discussierondes en interviewt deze gasten.

dag van de zzper annic dagvoorzitter

Hieronder een kleine selectie van bedrijven waar Annic de afgelopen jaren lezingen heeft gegeven:

logo's

Testimonials
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van bedrijven waar Annic als spreker te gast was.

Ruud van Dusschoten - Directeur Private Banking & Beleggen ING Nederland
"Geachte mevrouw Van Wonderen, vorige week heeft u gesproken op het ING Private Banking Congres. Naar aanleiding van een uitgebreide evaluatie onder onze relaties kan ik met trots vertellen dat zij de bijeenkomst hebben beoordeeld met gemiddeld een 8,4. We kunnen dus terugkijken op een zeer geslaagde dag! Ik wil u hartelijk bedanken voor uw bijdrage."

Jeroen Sakkers - Organisator Dag van de ZZP'er
"Tijdens de Dag van de ZZP'er 2016 gaf Annic een zeer inspirerende keynote over succesvol ondernemen voor een zaal vol met freelancers, interim professionals en (z)zp'ers. De meer dan duizend bezoekers van deze dag beoordeelden Annic als een van de beste sprekers! Als organisator is het ook heel fijn om met Annic te werken, gezien haar goede voorbereiding, het op tijd aanleveren van de presentatie en haar ervaring met dit soort opdrachten."

Ilse Hardon - Marketing Bibliotheek Rotterdam
"Op donderdag 22 september gaf Annic van Wonderen in Bibliotheek Rotterdam een Mini Masterclass Ondernemen. Voor een zaal van 140 (hoofdzakelijk) vrouwen behandelde zij in 1,5 uur tijd haar inspirerende ondernemersverhaal en gaf ze verdieping over vraagstukken als ‘hoe regel ik de financiën, marketing, PR en social media’. Annic is fijn om naar te luisteren. Ze is een goede verteller en staat dicht bij de doelgroep en weet mensen te enthousiasmeren én inspireren. En wat mij het meest heeft verwonderd: ze is een motivator, luistert en is héél alert. Ze is daarnaast niet alleen bezig met haar eigen verhaal, maar geeft ook anderen een podium om zijn of haar successen te delen. Dat maakt Annic uniek in haar soort!"

Rabobank Amerstreek
"Annic inspireert niet enkel jonge ondernemers, maar motiveert een breed publiek en geeft daarbij bruikbare handvatten om je doel te bereiken."

Melanie Keiren - Co-owner Style School ByDanie
"Annic maakt van iedere masterclass een feestje met haar enthousiasme en daar zijn we bij Style School ByDanie dol op. Onze cursisten gaan altijd met een big smile en hoge dosis motivatie naar huis en kunnen niet wachten de ondernemer in zichzelf te ontdekken. In één woord: inspirerend!"

Danielle van der Lee - Founder & Director The Wedding Planners Institute
"Annic is een ondernemer in hart en nieren, ze vertelt op een eerlijke en fijne manier dat je wat je ook gaat doen, alles vanuit je hart komt. Recht door zee en no nonsens is wat ze over brengt en daarbij met zoveel energie dat het werkelijk uit onze zaal knalde. Geïnspireerd en enthousiast verlieten onze weddingplanners/ondernemers de masterclass boordevol energie! Dank je wel lieve Annic, je bent een voorbeeld voor vele.”

Meer informatie over Annic als spreker of dagvoorzitter of wilt u Annic boeken voor een lezing of workshop? Neem dan contact met via [email protected].