MASTERCLASS ONDERNEMEN

“Al meer dan 4500 mensen gingen jou voor!”

Elke drie maanden organiseert ondernemer Annic ten Duis haar ‘Masterclass Ondernemen’. Tijdens deze Masterclass deelt ze door middel van haar persoonlijke verhaal haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen. Met een maximum van 50 personen is er alle tijd voor het beantwoorden van jouw vragen en krijgen alle deelnemers persoonlijke aandacht. Tickets zijn inclusief haar boek Masterclass Ondernemen, drankjes en hapjes tijdens de Masterclass en tijdens de netwerkborrel na afloop.

De eerst volgende Masterclass Ondernemen vindt plaats op zondag 30 september 2018!


Deze Masterclass is geschikt voor:

 • Startende ondernemers die (al jaren) rondlopen met het plan om een bedrijf(je) te starten, maar net dat laatste professionele zetje in de rug nodig hebben.
 • Studenten die ambitieus en leergierig zijn en meer uit hun toekomstige carrière willen halen.
 • Ambitieuze werknemers in loondienst die direct meer uit hun carrière willen halen.
 • Ondernemers die (al jaren bezig zijn en) nóg meer uit hun bedrijf willen halen, het interessant vinden om te horen hoe Annic haar bedrijf runt en nieuwsgierig zijn naar alle lessen die ze heeft geleerd.
"Ook deel ik met jou mijn ultieme gouden tips. Daarnaast vertel ik je hoe ik mijn verschillende bedrijven ben gestart én heb uitgebouwd"

Het programma
Wat kun je precies verwachten? Annic vertelt hoe ze verschillende bedrijven is gestart en hoe ze deze heeft uitgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Bij ieder onderwerp krijg je verschillende concrete voorbeelden en meerdere tips uit haar persoonlijke carrière. Ook deelt ze met jou haar ervaringen en ultieme gouden tips. Heb je brandende vragen? Tijdens de uitgebreide vragenronde na de Masterclass is daar alle tijd voor.

Onderwerpen die aanbod komen:

 • Social media
 • Pr en marketing
 • Branding
 • Financiën
 • Netwerken
 • Personeel
 • Doelen stellen
 • Efficiënter werken
 • Gouden tips
 • Uitgebreide vragenronde
"Deze website heeft ze uitgebouwd tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand"

Zoals je waarschijnlijk weet, is Annic eigenaar van de website Annic.com voormalig I Love Fashion News.com, die ze zeven jaar geleden is gestart. Dit platform heeft ze uitgebouwd tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand. Tijdens de Masterclass Ondernemen vertelt ze je hoe ze dat deed zónder startkapitaal of opleiding.

Tickets zijn inclusief:

Datum en locatie
De eerst volgende Masterclass Ondernemen zal op zondag 30 september plaats vinden in het prachtige Renaissance Hotel Amsterdam. Aanvang is vanaf 12.30 uur, de Masterclass start om 13.00 tot 18.00 uur. Wil je erbij zijn? Bestel dan hieronder jouw ticket in de shop!Ondernemers Community‬
Na afloop van de Masterclass word je uitgenodigd om lid te worden van de besloten ‪#‎AnnicvwOndernemersCommunity‬ groep op Facebook. Deze groep is speciaal voor ondernemers die een Masterclass of een persoonlijk adviestraject bij Annic hebben gevolgd en die geïnspireerd willen worden door én willen sparren met andere ondernemers! Heb je een vraag? Zit je als ondernemer ergens mee? Wil je een mening van collega ondernemer? Of wil je jouw succes delen? Vraag of deel het met de ondernemers in deze groep. Annic zal zelf wekelijks een tip of ervaring plaatsen.

Geen budget?
(Nog) geen budget voor een ticket? Bestel dan hier het boek Materclass Ondernemen van Annic met al haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen.Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].

Q: Zit er een overlap in deze Masterclass ten opzichte van de twee andere Masterclasses die je geeft?
A: Nee, zeker niet! Elke Masterclass heeft een eigen onderwerp met nieuwe en andere tips & tricks. De drie verschillende Masterclasses zijn een aanvulling en sluiten heel erg goed op elkaar aan.

Q: Is deze Masterclass Ondernemen alleen voor ondernemers?
A: Nee, zeker niet! Deze Masterclass Ondernemen heeft haar naam te danken aan de vele vragen van ondernemers, maar als ambitieuze werknemer haal je er net zoveel concrete tips uit die je direct kan toepassen in je huidige baan.

Q: Wat zijn de data van de volgende Masterclasses Ondernemen en op wat voor dag vinden ze plaats?
A: Alle Masterclasses vinden altijd op een zondag plaats omdat dan de meeste mensen vrij zijn. Zodra de Masterclass is geweest of is uitverkocht wordt er een nieuwe datum bekend gemaakt voor de eerst volgende Masterclass.

Q: Deze Masterclass duurt van 13.00 tot 18.00 uur, dat is best lang. Vinden mensen het niet te lang?
A: De Masterclass duurt van 13.00 tot 17.00 uur met een korte pauze rond 15.00 uur. Vanaf 17.00 tot 18.00 uur is de borrel. Volgens mensen die jou voor zijn gegaan, vliegt de dag heel snel voorbij en is het zéker niet te lang.

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan Annic wil voorleggen. Is daar tijd voor?
A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is een uitgebreide vragenronde waar je al je vragen kunt stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy traject waarschijnlijk beter bij jou. Meer informatie daarover vind je hier: consultancy traject.

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass?
A: Er zijn maximaal 50 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht voor jou.

Q: Ik weet nog niet zeker of ik wil gaan ondernemen. Is deze Masterclass dan ook iets voor mij?
A: Ja, juist! Je zal niet de eerste zijn die na deze Masterclass de deur uitloopt en de volgende ochtend bij de Kamer van Koophandel zit om zijn bedrijf te starten. Maar ook voor werknemers in loondienst en studenten is deze Masterclass zeer geschikt. Iedereen kan er tips en tricks uithalen die gelijk toepasbaar zijn.

Q: Ik heb op dit moment geen budget voor een ticket, is er een andere manier om van Annic tips te krijgen?
A: Ja dat kan via het boek Masterclass Ondernemen! Dat bestel je voor € 14,95 bij Bol.com. Of bekijk deze gratis business video's op YouTube!


Testimonials
Hieronder vind je een kleine selectie van reacties van aanwezigen bij de Masterclass Ondernemen van Annic in Amsterdam.

Linda Zwanenburg - Ondernemer LindasResources.nl
"Hee Annic, ik moet het even met je delen, ik sta hier als een malle op jouw bel (die ik van je kreeg tijdens de Masterclass) te rammen (zie filmpje)! Hihi! Jij zal als geen ander snappen (omdat je ook ooit met niks begon) hoe het voelt als je site langzaam begint aan te slaan. Februari begonnen (200 bezoekers), sinds april wat meer zichtbaar online gegaan met social media (mei 1100 bezoekers, juni 1200 bezoekers) en ik heb vandaag opeens in 6 dagen tijd de bezoekersaantallen van mei overtroffen OMFG! :D:D I'm freakin out! Ik had vertrouwen in mezelf, maar dit overtrof even mijn verwachtingen! 100x refresh ik mijn Google analytics, checken of ik niet iets fout doe. Ik ga echt stuk hier van blijdschap! Jij gaf mij die extra motivatie om te knallen! Girlpower! Everything is possible! Liefs Linda"

Petra Baltus - Werknemer bij Flexas
"Het was een heel inspirerende middag. Ik werk zelf bij een online kantoorruimte bemiddelingswebsite. De tips van Annic hebben mij in mijn huidige functie heel erg geholpen en hebben al verschillende successen opgeleverd. Ondanks dat het een Masterclass Ondernemen is, is de Masterclass ook zeker geschikt voor ambitieuze meiden die willen groeien in hun huidige functie bij een werkgever."

Petra Brentjens-Libregts - Ondernemer Bart Brentjens Mountainbike Sports
“De Masterclass Ondernemen van Annic ten Duis is een aanrader voor elke ondernemer. Het managen van een internationaal mountainbike-team en de branche waar Annic in werkt zijn totaal verschillend, maar het ondernemen is gelijk. De passie voor het ondernemen en het enthousiasme van Annic zijn zeer inspirerend. De kennis die zij met je deelt over communicatie, websites en social media waren voor mij van grote waarde."

Selma Kamm - Ondernemer Makasa Tanzania Safaris
"Na al een aantal jaren bezig te zijn met ondernemen heb ik een Masterclass bij Annic gevolgd voor wat nieuwe tips en tricks van het bedrijfsleven. Ik heb uit deze dag zoveel positieve energie gehaald en zat meteen weer vol met nieuwe ideeën voor de aankomende jaren. Handige, maar vooral ook praktische tips die meteen toe te passen zijn in de praktijk. Naast Annic’s inspirerende verhalen ook erg leuk om met andere ondernemers rond de tafel te zitten en ervaringen uit te wisselen. Kortom, een topdag. Eentje die elke ondernemer zichzelf cadeau zou moeten doen!"

Anonieme reactie
"Hi Annic, ik wil jou nog even bedanken voor de Masterclass van gisteren. Ik denk dat ik veel zal hebben aan jouw tips en vond het erg leuk om jouw verhaal te horen. Waar ik vooral erg van onder de indruk ben, is jouw enthousiasme en de positieve energie die jij weet over te brengen op anderen. Ik ben naar huis gegaan, met een enorme dosis enthousiasme en heb heel veel zin om jouw tips toe te passen in mijn bedrijf. Mocht je ooit een "blikje Annic" op de markt willen brengen (maar dan wel de iets gezondere variant op de Red Bull), dan zal ik hem zeker aanschaffen en gebruiken op momenten waarop mijn energieniveau en creativiteit me in de steek laten. Thanks! Groetjes"

Meral Halaceli - Ondernemer Mufide Hair & Spa
"Hoewel ik reeds 8 jaar ondernemer ben, wilde ik toch een nieuw impuls n.a.v. het boek dat ik heb gelezen van Annic. Ze weet tijdens haar Masterclass een zeer realistisch beeld te schetsen van het ondernemerschap (niet alleen rozengeur en maneschijn!!). Ondernemen is soms knokken voor je bedrijf, vechten voor je rechten, maar ook heel bevredigend wanneer de resultaten positief zijn. Annic, je inspireert enorm!!"

Paulien van de Goes - Ondernemer Simply Because
"Het fijnste van de Masterclass en het boek vind ik dat het direct toepasbaar is. Tips & trics waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt, zonder dat het 1,2,3 geld kost. Ik pak het boek er af en toe weer even bij, als ik in een creatieve dip zit en weer even wat inspiratie kan gebruiken!

Nathalie van Iperen - Ondernemer Nathalie van Iperen Styling
"Annic vertelt haar inspirerende successtory in een hoog tempo, aangevuld met allerlei tips & tricks. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft me een flinke zet in de goede richting gegeven om mijn droom werkelijkheid te gaan maken! Super inspirerend. Na haar masterclass ben ik direct aan de slag gegaan met het opzetten van mijn website en inschrijving bij de KvK. Inmiddels ben ik een aantal maanden verder en ben ik verder aan het bouwen aan mijn nieuwe (ondernemers) bestaan. Ik heb geen seconde spijt. Als het even tegenzit denk ik terug aan de positieve boost, die ik tijdens de masterclass heb opgedaan en kan er meteen weer vol gas tegenaan. Dank je wel Annic!"

Esmeralda Korteweg - Ondernemer E-coaching voor professionals
"Net voor de start van mijn bedrijf heb ik de Masterclass Ondernemen van Annic gevolgd. Dit was super leerzaam, inspirerend, lekker no-nonsense en vooral veel praktische tips. Het heeft mij als ondernemer zeker een vliegende start gegeven, dus wat mij betreft een aanrader! Het is in ieder geval de investering meer dan waard. En neem dan ook meteen het boek mee, leest makkelijk weg en het zet je meteen aan het werk!"

Patty Goudriaan - Ondernemer Printed Sports Fashion
"Een aantal jaar geleden heb ik de Masterclass ondernemen gevolgd. Het was een onwijs inspirerende dag. Met veel energie en enthousiasme verteld Annic over haar succes verhaal. De tips die je krijgt zijn niet alleen handig voor ondernemers maar ook voor mensen die de ambitie hebben om verder te groeien in hun carrière. Een paar maanden geleden ben ik dan eindelijk gestart met mijn eigen webshop. Nogmaals bedankt Annic voor de leuke middag. Groetjes, Patty Goudriaan"

Amanda Lak-Schaak - Ondernemer Healthiness
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Masterclass Ondernemen bij je heb gevolgd, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog iets aan je tips en adviezen en heb je mij toen die dag enorm geïnspireerd. Al weet ik soms even niet meer hoe ik het wil aanpakken, pak ik je boek erbij en dat is iedere keer weer zo’n grote inspiratiebron. Ik kan jouw Masterclass echt aan iedere ondernemer aanraden. Het heeft mij echt op weg geholpen en ik gebruik jouw gouden tips nog dagelijks. Thanx!"

Laura van de Vliert - Ondernemer Label van Laura
"Door jouw Masterclass is mijn website ontstaan. Ik wilde wel, maar durfde toch nog niet de stap te wagen. Maar een maand na jouw Masterclass stond mijn site/blog online. Het is heel veel werk om door te zetten en de lat steeds hoger te leggen. Maar ik hou vol en met jou als voorbeeld weet ik dat het kan!!"

Stéphanie Azaria - Ondernemer Azaria Couture
"Hi Annic! Nog steeds ben ik laaiend enthousiast wanneer ik terugdenk aan de Masterclass Ondernemen. Tips, trucs en humor! Alle essentials die je als ondernemer goed kunt gebruiken! Ik zou zo weer gaan, al is het alleen maar om tijdens de Masterclass nog een aantal keer op het belletje te mogen drukken! ;-)"

Bo Fakkeldij - Ondernemer Bo Fakkeldij Styling
"Na de mega inspirerende masterclass van Annic ten Duis was ik zo vol van ideeën en ik zag het helemaal zitten! Mijn eigen bedrijf! Ik ben (met moeite) gaan slapen en ben de volgende dag gelijk aan de slag gegaan, heb alle tips van Annic gebruikt en ben er gewoon voor gegaan en met resultaat. Lieve Annic, hierbij wil ik je nogmaals bedanken want wat ben jij een powervrouw, je geeft mensen echt een mega boost!"

Céline van Heusden - Ondernemer Mommy Days
"Hi Annic, Het is alweer even geleden dat ik de Masterclass van jouw heb gevolgd. In 2014 in Amsterdam op een geweldige locatie. Ik heb ademloos zitten luisteren en ik kwam ontzettend geïnspireerd ervandaan. Diezelfde avond heb ik jouw boek in één ruk uitgelezen. Toen ik jouw boek een paar maanden geleden weer tegenkwam en er weer ben ingedoken heb ik de stap genomen. Ik ben een website gestart, iets wat ik al heel jaren wilde maar niet durfde, en jouw boek gaf mij de inspiratie om het te doen en ervoor te gaan! En van deze keuze heb ik geen spijt en ben ik jou super dankbaar voor! Dankjewel. Liefs, Celine"

Video made by: Mijnbedrijfopfilm.nl