MASTERCLASS DOELEN STELLEN

"Alle tips & tricks om jouw doelen te stellen én te behalen!

Wil jij het roer omgooien? Wil je een andere baan? Of wil je nieuwe doelen stellen voor 2017? Dan is deze Masterclass iets voor jou die Annic van Wonderen elke drie maanden organiseert! Masterclass Doelen Stellen is geschikt voor zowel ondernemers als ambitieuze werknemers die een verandering in hun leven willen op zowel privé en/of zakelijk gebied. Tijdens deze Masterclass deelt Annic alle tips en tricks op het gebied van doelen stellen en deze te behalen.

"Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die voor het nieuwe jaar doelen wil stellen én deze ook echt wil behalen"

Je gaat aan het eind van de dag naar huis met een concreet plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Tickets zijn inclusief alle materialen tijdens deze Masterclass, een goodie bag met haar boek, drankjes tijdens de Masterclass en tijdens de borrel na afloop van de Masterclass. Per Masterclass maximaal 30 personen.

De volgende 'Masterclass Doelen Stellen' is nog niet gepland i.v.m. het zwangerschapsverlof van Annic. Waarschijnlijk zal de eerst volgende plaats vinden rond maart/april 2018. Stuur een email naar [email protected] als je vrijblijvend op de hoogte gehouden wil worden over de nieuwe data van deze Masterclass.

Deze Masterclass is geschikt voor:

 • Ondernemers die nieuwe doelen willen stellen voor hun bedrijf en carrière en/of privé leven
 • Ambitieuze werknemers die doelen willen stellen voor hun carrière en/of privé leven
 • Studenten die nog niet precies weten welke kant ze opwillen en doelen willen stellen voor hun toekomst
 • Kortom, iedereen die voor het nieuwe jaar doelen wil stellen én deze ook echt wil behalen

Het programma
Wat kun je precies verwachten? Annic vertelt hoe ze zelf doelen stelt en hoe ze ervoor zorgt dat ze deze ook altijd behaalt. Bij ieder onderwerp krijg je verschillende concrete voorbeelden en meerdere tips uit haar persoonlijke carrière en privé leven. Ook deelt ze met jou haar ervaringen en ultieme gouden tips. Heb je brandende vragen? Tijdens de uitgebreide vragenronde na de Masterclass is daar alle tijd voor.

Onderwerpen die aanbod komen:

 • Doelen stellen
 • Tips en tricks van Annic
 • Vision board maken
 • Mindmap maken
 • Plan van aanpak maken
 • Vragen ronde
"Haar doel was vanaf dag één om de grootste modesite van Nederland te worden. Een doel waar veel mensen haar voor gek verklaarde"

Zoals je waarschijnlijk weet, is Annic eigenaar van de website Annicvw.com voormalig I Love Fashion News.com, die ze zeven jaar geleden is gestart. Dit platform heeft ze uitgebouwd tot de grootste modesite van Nederland met uiteindelijk 2,4 miljoen bezoekers per maand. Veel mensen verklaarden haar vooraf voor gek, maar haar doel was vanaf het eerste moment duidelijk: de grootste modesite van Nederland worden. Tijdens deze Masterclass Doelen Stellen vertelt ze je hoe ze haar doelen stelde in het verleden en ook daadwerkelijk zorgde dat deze behaald werden.

Tickets zijn inclusief alle materialen tijdens de Masterclass en een goodie bag t.w.v. € 50,- met onder andere:

 • Haar boek Masterclass Ondernemen
 • Hapjes en drankjes tijdens de Masterclass
 • Hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel
 • En de rest is een verrassing... ;-)

Datum en locatie
De eerste Masterclass Doelen Stellen vindt plaats op zondag nader bekend te maken datum in het prachtige Renaissance Hotel Amsterdam. Aanvang is vanaf 12.30 uur, de Masterclass start om 13.00 tot 18.00 uur. Wil je erbij zijn? Bestel dan hieronder jouw ticket in de shop!

Veelgestelde vragen
Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].

Q: Zit er een overlap in deze Masterclass ten opzichte van de twee andere Masterclasses die je geeft?  
A: Nee, zeker niet! Elke Masterclass heeft een eigen onderwerp met nieuwe en andere tips & tricks. De drie verschillende Masterclasses zijn een aanvulling en sluiten heel erg goed op elkaar aan.

Q: Wat zijn de data van de volgende Masterclasses Doelen Stellen en op wat voor dag vinden ze plaats? 
A: Alle Masterclasses vinden altijd op een zondag plaats omdat dan de meeste mensen vrij zijn. Zodra de Masterclass is geweest of is uitverkocht wordt er een nieuwe datum bekend gemaakt voor de eerst volgende Masterclass.

Q: Is deze Masterclass Doelen Stellen alleen voor ondernemers? 
A: Nee, zeker niet! Deze Masterclass Doelen Stellen is voor iedereen die een verandering in zijn of haar leven wil, nieuwe doelen wil stellen én deze echt wil behalen. 

Q: Deze Masterclass duurt van 13.00 tot 18.00 uur, dat is best lang. Vinden mensen het niet te lang?
A: De Masterclass duurt van 13.00 tot 17.00 uur met een korte pauze rond 15.00 uur. Vanaf 17.00 tot 18.00 uur is de borrel. Volgens mensen die jou voor zijn gegaan, vliegt de dag heel snel voorbij en is het zéker niet te lang.

Q: Wat zijn de data van de Masterclasses voor dit jaar en op wat voor dag vinden ze plaats?
A: De Masterclass vindt altijd op een zondag plaats, omdat dan de meeste mensen vrij zijn. Er wordt elke maand een nieuwe datum bekend gemaakt als de eerstvolgende Masterclass is uitverkocht.

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan Annic wil voorleggen. Is daar tijd voor? 
A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is een uitgebreide vragenronde waar je al je vragen kunt stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy traject waarschijnlijk beter bij jou. Meer informatie daarover vind je hier: consultancy traject.

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass? 
A: Er zijn maximaal 30 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht voor jou.

Q: Ik heb op dit moment geen budget voor een ticket, is er een andere manier om van Annic tips te krijgen?
A: Ja dat kan via het boek Masterclass Ondernemen! Dat bestel je voor € 14,95 bij Bol.com. Of bekijk deze gratis business video's op YouTube!