MASTERCLASS B(v)LOGGEN

"Alle tips & tricks om jouw blog succesvol(ler) te maken!"

Droom jij al langer van een blog of eigen YouTube-kanaal? Ben jij al b(v)logger en wil je hiermee nu écht geld verdienen? Of blog jij zakelijk en wil je hier meer uit halen? Dan is deze Masterclass iets voor jou! Annic vertelt elke drie maanden samen met twee gastsprekers waar een goede blog aan moet voldoen, hoe je jouw vlog succesvol maakt én de juridische aspecten hiervan. Tickets zijn inclusief het boek Masterclass Ondernemen, drankjes en hapjes tijdens de Masterclass en tijdens de netwerkborrel na afloop.

De volgende 'Masterclass B(v)loggen' is nog niet gepland i.v.m. het zwangerschapsverlof van Annic. Waarschijnlijk zal de eerst volgende plaats vinden rond maart/april 2018. Stuur een email naar [email protected] als je vrijblijvend op de hoogte gehouden wil worden over de nieuwe data van deze Masterclass. 

Deze Masterclass is geschikt voor:

 • Bloggers in spé die al jaren van een blog dromen, maar beren op de weg blijven zien en net dat laatste professionele zetje in de rug nodig hebben.
 • B(v)loggers die al bezig zijn, maar nu écht geld willen verdienen met hun b(v)log.
 • Ambitieuze werknemers in loondienst die voor hun werk bloggen en daar meer uit willen halen.

Zoals je waarschijnlijk weet, is Annic eigenaar van de website Annicvw.com voormalig I Love Fashion News.com, die ze zeven jaar geleden is gestart. Dit platform heeft ze uitgebouwd tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand. Tijdens de Masterclass Ondernemen deelt ze haar gouden tips & tricks hoe ze dat deed zonder startkapitaal of opleiding.

Gastspreker content expert Joyce Spijker
Joyce is schrijver, blogger en schrijfcoach. Zij blogt als ghostblogger voor zakelijke klanten en geeft workshops (zakelijk) bloggen. Na 10 jaar ervaring als strategisch communicatieadviseur verdiepte ze zich in de online variant van content creatie. Ze neemt je stap voor stap mee in het schrijven van aantrekkelijke én effectieve blogs op een gemakkelijke manier.

Gastspreker jurist Charlotte Meindersma
Charlotte is jurist én blogger. Ook is ze auteur van Wetboek voor Bloggers. Zij weet dus alles over de juridische aspecten die bij het bloggen komen kijken. Tijdens de Masterclass vertelt ze onder meer welke content je van anderen mag gebruiken en hoe jij je eigen content kunt beschermen. Aan de hand van voorbeelden laat ze zien waar het fout kan gaan én hoe je het juist goed doet.

Het programma
Wat kun je precies verwachten? Annic vertelt hoe ze I Love Fashion News is gestart en hoe ze deze website heeft uitgebouwd tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers. Ze deelt met jou haar ervaringen én ultieme gouden tips over een website en YouTube kanaal runnen. Daarnaast zullen er 2 gastsprekers aanwezig zijn. 1 content expert en 1 advocaat voor alle juridische aspecten die je moet weten. Bij ieder onderwerp krijg je verschillende concrete voorbeelden en meerdere tips. Heb je brandende vragen? Tijdens de uitgebreide vragenronde na de Masterclass is daar alle tijd voor.

Onderwerpen die aanbod komen:

 • Content creatie: hoe schrijf je een goeie blog en waar voldoet een goeie blog aan?
 • Bereik opbouwen en/of vergroten
 • Social media
 • SEO
 • PR en marketing
 • Sales
 • Netwerken
 • YouTube
 • Tips en geheimen van grote b(v)loggers
 • Auteursrecht en beeldrecht
 • Uitgebreide vragenronde

Tickets zijn inclusief een goodie bag t.w.v. € 50,- met onder andere:

 • Haar boek Masterclass Ondernemen
 • Hapjes en drankjes tijdens de Masterclass
 • Hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel
 • En de rest is een verrassing... ;-)

Datum en locatie
De eerste Masterclass B(v)loggen vindt plaats op een nader bekend te maken datum in het prachtige Renaissance Hotel Amsterdam. Aanvang is vanaf 12.30 uur, de Masterclass start om 13.00 tot 18.00 uur. Wil je erbij zijn? Bestel dan hieronder jouw ticket in de shop!

Geen budget?
(Nog) geen budget voor een ticket? Bestel dan hier het boek Masterclass Ondernemen van Annic met al haar ervaringen, tips, tricks en valkuilen.

Veelgestelde vragen
Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].

Q: Zit er een overlap in deze Masterclass ten opzichte van de twee andere Masterclasses die je geeft?  
A: Nee, zeker niet! Elke Masterclass heeft een eigen onderwerp met nieuwe en andere tips & tricks. De drie verschillende Masterclasses zijn juist een aanvulling en sluiten heel erg goed op elkaar aan.

Q: Wat zijn de data van de volgende Masterclasses Bloggen en op wat voor dag vinden ze plaats?  
A: Alle Masterclasses vinden altijd op een zondag plaats omdat dan de meeste mensen vrij zijn. Zodra de Masterclass is geweest of is uitverkocht wordt er een nieuwe datum bekend gemaakt voor de eerst volgende Masterclass.

Q: Deze Masterclass duurt van 13.00 tot 18.00 uur, dat is best lang. Vinden mensen het niet te lang?
A: De Masterclass duurt van 13.00 tot 17.00 uur met een korte pauze rond 15.00 uur. Vanaf 17.00 tot 18.00 uur is de borrel. Volgens mensen die jou voor zijn gegaan, vliegt de dag heel snel voorbij en is het zéker niet te lang.

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan Annic wil voorleggen. Is daar tijd voor?  
A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is een uitgebreide vragenronde waar je al je vragen kunt stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy traject waarschijnlijk beter bij jou. Meer informatie daarover vind je hier: consultancy traject.

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass? 
A: Er zijn maximaal 50 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor jouw vragen.

Q: Ik weet nog niet zeker of ik wil gaan bloggen. Is deze Masterclass dan ook iets voor mij? 
A: Ja, zeker! Je zult er sowieso heel veel algemene kennis opdoen over bijvoorbeeld social media, SEO, netwerken en sales. Maar ook voor werknemers in loondienst en studenten is deze Masterclass zeer geschikt. Iedereen kan er tips en tricks uithalen die gelijk toepasbaar zijn. 

Q: Ik heb op dit moment geen budget voor een ticket, is er een andere manier om van Annic tips te krijgen?
A: Ja dat kan via het boek Masterclass Ondernemen! Dat bestel je voor € 14,95 bij Bol.com. Of bekijk deze gratis business video's op YouTube!