0

YOLANTHES PHOTO DIARY: Naar de dierentuin verliefd in ParijsYolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Het is echt weer heerlijk om in Istanbul te zijn na zo’n lange tijd. Deze week was ik weer hard aan het werk met een super leuk team voor een Turks Magazine genaamd Samdam. Een sneak peek kon ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Vorige week zaterdag was het Wereldmeisjesdag. Een belangrijke dag  omdat elk meisje het recht heeft op te groeien in vrijheid. Op deze dag kon je jouw support uitten door een selfie met rode lippen op je insta te posten. Zo fijn om al die mooie rode lippen voorbij te zien komen. Een heel erg krachtig signaal, dank jullie wel! 

Verder heb ik ook heel leuk nieuws want ik ga namelijk in een Turkse politie film spelen! Zo excited en dankbaar voor alle nieuwe ervaringen die op mijn pad komen. Blijf altijd dromen en een positieve houding doet wonderen waar je ook gaat!

Bekijk mijn week in foto’s hieronder.

 • covershoot!
  Vandaag aan het werk met een top team voor een covershoot! :)
 • sneak peek
  Een kleine sneak peak van de covershoot voor Samdan Magazine van gisteren.
 • Wereldmeisjesdag
  Vandaag op #Wereldmeisjesdag, plaats ik een selfie met rode lipstick als krachtig signaal tegen meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en gedwongen worden tot prostitutie. Elk meisje heeft het recht op te groeien in vrijheid. #omdatzijhetwaardis #L'Oréal Today is a special day in Holland for girls worldwide, I post a selfie with red lipstick, as a strong signal against girls that are kept in brothels and forced into prostitution. Every girl has the right to grow up in freedom. #BecauseShe'sWorthIt #FreeAGirl
 • rode lippen
  Zo veel mooie foto's met rode lippen gezien! Bedankt aan jullie allemaal! emoji Je kan nog steeds mee doen! --> plaats een selfie met rode lipstick als krachtig signaal tegen meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en gedwongen worden tot prostitutie. Elk meisje heeft het recht op te groeien in vrijheid Tag ---> #omdatzijhetwaardis Kijk op de website voor meer info! #FreeAgirl Thank you #L'oreal for your amazing support! #YC
 • birthday Jennifer
  Happy birthday Jennifer! I love you so much. Bedankt dat je altijd een lief persoon bent. Zo leuk om al 10 jaar vriendinnen te zijn met jou.
 • salade quinoa!
  Lekker een salade gemaakt met quinoa!
 • Galatasaray!
  We houden van Galatasaray! Go Go!
 • Healthy yummmie
  Healthy yummmie food dat gaat er bij mij wel in! Lekker homemade salade met zalm, zoete aardappelen en worteltjes.
 • Proud @sneijder10official
  Proud of you @sneijder10official most honest, reliable and pure person I have ever known! I love you for ever!! X
 • Goedemorgen Istanbul
  Goedemorgen Istanbul! Wat een fantastische stad.
 • genieten drankje!
  Hmm even genieten van een lekker drankje!
 • Working
  Ik ga een rol spelen in een nieuwe Turkse politiefilm! Aaah! Zo excited.

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties