0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballes Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Zoals jullie vorige weken konden zien in mijn photo dairy, was ik lekker aan het genieten van mijn vakantie op een eiland in de Malediven. Samen met Wesley en vier andere vrienden hadden we de tijd van ons leven. Het was heerlijk om eventjes geen planning te hebben of iemand in de buurt die ons vertelden wat we moesten doen.

Een dag voordat we met zijn alle naar de Malediven vertrokken, waren Wes en ik aanwezig bij de bruiloft van twee van onze beste vrienden. Ik heb deze hele bruiloft tot in de puntjes mogen regelen en dat was echt een hele leuke ervaring. Yolanthe als weddingplanner, hoe cool is dat!

Toen we weer aankwamen in Istanbul was ik ook wel weer blij om thuis te zijn. Istanbul is zo’n prachtige stad, dat ik er altijd heel veel energie van krijg. Ik zit ‘s avonds graag op ons dakterras op van het uitzicht te genieten. We hadden het broertje van Wesley deze week ook op bezoek en het was hartstikke gezellig.

Ik heb een topweek achter de rug gehad en ik hoop dat jullie het ook zo naar jullie zin hebben gehad. Kijk je mee met mijn week in foto’s?

 • Yolanthe
  Gezellig het jaar aftellen met m'n beste vriendinnen!
 • yolanthe1
 • wedding
  Na de gezellig kerstdagen, vloog ik weer terug naar Nederland, omdat 2 van mijn beste vrienden gingen trouwen. Ik had de eer om alles tot in de puntjes te verzorgen. Hoe leuk!
 • sun
  Een dag na het sprookjeshuwelijk vloog ik samen met mijn hubby en vier vrienden naar de Malediven. Even lekker heerlijk ontspannen op een prachtig bounty eiland.
 • heart
  Even een fotomomentje met Wes! Kijk hoe blauw het water is.. prachtig he.
 • Maledives
  Na een druk 2014, was een vakantie echt even de goede oplossing om helemaal te ontspannen. Het was ook fijn dat we ons niet hoefden te houden aan een planning en dat er niemand in de buurt was die ons vertelden wat we moesten doen.
 • istanbul
  I love you!
 • istanbul1
  Ik kwam samen met Wesley terug van een prachtige vakantie. Ik had Istanbul toch wel echt gemist. #magicalcity
 • promote
  Ik ben zo exited, omdat deze maand de nieuwe Turkse film Polis Akademisi in premiere gaat. De spanning stijgt!
 • rodney
  Samen op de foto met mijn zwager! @Rodneysneijder.. love you!
 • Toto
  Love my little teddy bear #Toto Wil je een persoonlijk email van mij vandaag nog ontvangen? schrijf je in op www.yolanthe.com <3
 • Angel
  Met mijn angel @alevcingi

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties