0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Deze week was ik voor een paar dagen in Nederland en ondanks dat ik me in Istanbul ontzettend thuis voel, gaat er niets boven hier terug te zijn. Natuurlijk bezoek ik gelijk mijn lieve schoonfamilie waar ik erg gek mee ben. Ik was niet zomaar in Nederland, want op 4 september lanceerde ik mijn YC jewels sieradenlijn bij de V&D in Leiden. Het was een ontzettend drukke, maar leuke dag en heb vele van jullie in het echt mogen ontmoeten. Daarnaast werd ik geïnterviewd door ILFN’s Annic: wat was het leuk om haar ook weer eens te zien!

Het is zo leuk om veel mensen te zien rondlopen met mijn sieraden om! Mijn zus Xelly is ook een groot fan en heeft vaak haar arm vol met armcandy van YC jewels. Ik ben echt een familiemens en vindt het erg fijn dat zij zo trots op mij is. Natuurlijk ben ik ook ontzettend trots op haar, ze doet het heel erg goed als make-up artieste!

De verbouwing aan het huis van Wes en mij in Ibiza is nog steeds in volle gang! Het uitzicht is echt geweldig daar en ik kan niet wachten om tijdens onze volgende vakantie daar samen met Jessey en de rest van de familie heerlijk te verblijven. Hopelijk is dat al snel, want na zo een drukke week ben ik wel toe aan vakantie.

Bekijk de foto’s van mijn week hieronder.

 • diary y 1
  Deze vingertop ringen uit YCjewels zijn ontzettend leuk! Ze zijn er in heel veel modellen, designs en kleurtjes en allemaal te verkrijgen op mijn webshop Yolanthe.com
 • diary y 2
  Ons familiehuis in Ibiza, kan niet wachten tot ik er weer ben! Het uitzicht is daar echt prachtig.
 • diary y 3
  I love salads!
 • diary y 4
  Als ik in Nederland ben, ga ik standaard langs mijn lieve schoonfamilie. Ben ontzettend gek op mijn schoonmoeder en zwager!
 • diary y 5
 • diary y 6
  Xelly is ook fan van de YC memory bracelets en heeft haar hele arm vol! Deze zijn ook absoluut mijn favoriet en zijn allemaal online te bestellen op Yolanthe.com
 • diary y 7
  Wes maakt me nog steeds iedere dag aan het lachen en maakt me ontzettend gelukkig. Bedankt daarvoor schat!
 • diary y 8
  Was ik daar maar op dit moment...
 • diary y 9
  Hoe leuk zijn deze lange kettingen van YCjewels? Met deze lucky coins kan jij je eigen combi maken door te kiezen voor jouw favoriete kleur en design! Deze en alle andere sieraden van mijn lijn zijn nu te verkrijgen bij V&D in Nederland en uiteraard online.
 • diary y 10
  Even een gezonde snack tussen alle bezigheden door.
 • diary y 11
  Trots op mijn zus Xelly die de modellen van byDanie er weer flawless uit laat zien.
 • diary y 12
  Een nieuwe look voor mijn lookbook. Bekijk de gehele look op mijn website Yolanthe.com
 • diary y 13
  Donderdag 4 september lanceerde ik mijn YC jewels lijn bij de V&D in Leiden. Het was echt zo leuk!
 • diary y 14

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties