0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Een tijdje geleden had ik een onwijs gave shoot voor het Turkse blad Samdan Magazine. De foto’s waren stunning geworden en nu ligt het blad hier in Turkije in de schappen. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en vooral de jurk die ik droeg van een lokale ontwerper is echt een plaatje!

Het voordeel van in Istanbul wonen zijn alle lekkere traditionele Turkse gerechten, zoals hun ontbijtjes. Deze eten zij dan laat op de dag, zodat het tegelijk hun lunch is. Ik wil altijd alles uitproberen, maar daarvoor moest ik wel weer flink zweten in de sportschool met mijn personal trainer.

In de Nederlandse serie Bluf, dat wordt uitgezonden op RTL5 iedere donderdag avond, heb ik een onwijs leuke rol. Het wordt nu al een tijdje uitgezonden, maar je kan het natuurlijk nog steeds volgen als je dat niet vanaf het begin gedaan hebt.

Bekijk mijn week in foto’s hieronder.

 • In stores now #Samdan #Magazine #Turkey emoji️ Big thanks to @davetcokelbisemyok for this amazing dress
  Ik had laatst een onwijs leuke shoot voor Samdan Magazine, deze ligt nu hier in Turkije in alle winkels. De stunning dress is van een lokale ontwerper!
 • Enjoying a lovely late traditional Turkish breakfast @ Lokma #Bosphorus emoji #HoneyCream #Simit #Eggs #Olives #salad #C
  Nog een voordeel van in Istanbul wonen... de heerlijke Turkse ontbijtjes!
 • 3.
  Er staat weer een nieuw lookbook online op Yolanthe.com! Kijk voor meer foto's op mijn site
 • 4.
  My lover and me
 • 5. Just finished a great #workout session with @haktancenk emoji #Istanbul #Jatomi #WorkItBaby!
  Weer een heerlijke workout gehad met mijn personal trainer, hij zorgt ervoor dat ik alle Turkse gerechten er wel af zweet!
 • My amazing Turkish friend just gave me this present! #Blessed #LoveLife #Thankful
  Dit cadeautje kreeg ik van mijn vrienden die ik hier in Istanbul heb gemaakt. Ben ontzettend blij met hun in mijn leven!
 • 7. Out in stores now.. #Samdan #PhotoShoot emoji x #YC #MemoryBracelets #YCjewels x
  Hier in Turkije worden mijn YCjewels ook steeds bekender en daarom poseerde ik daarmee tijdens de Samdan photoshoot!
 • 8.
  De stad blijft mij nog dagelijks verrassen hoe mooi het hier wel niet is!
 • 9. Nu op #RTL5 #21.55u een nieuwe aflevering van #Bluf!! emoji️emoji️emoji️emoji️#NewSeries #Dutch #TV xxx
  Hebben jullie al de serie Bluf gezien? Hier heb ik een rol in en is iedere donderdagavond te zien op RTL5 om 21.55 uur! Kijken dus aankomende donderdag!!

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties