0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Sinds deze week ben ik onwijs druk met de opname voor de Turkse remake van de film ‘Police Academy’. In deze film speel ik een politieagente die kickbokslessen geeft. Het is ontzettend leuk, maar ongelofelijk zwaar. Gelukkig heb ik me goed op de rol voorbereid door extra te trainen in de sportschool, maar de vechtscenes zijn toch iets heftiger dan dat ik had gedacht.

Tijdens de opnamen heb ik namelijk mijn hand gebroken, wat natuurlijk niet echt gunstig is. Hoe ze het altijd in Hollywood zeggen: “The show must go on” en daarom ben ik ook gewoon verder gegaan met filmen. De Turkse acteurs zijn super aardig en achter de schermen hebben we veel lol met elkaar. Wel is de Turkse taal soms nog een kleine drempel, maar ook dat gaat steeds beter.

De komende tijd zal ik me vooral richten om deze film tot het beste eindresultaat te brengen en ik kan niet wachten tot jullie hem allemaal kunnen zien. Om te laten zien hoe het er allemaal aan toe gaat bij het maken van een film heb ik allerlei behind the scene foto’s gemaakt en daar zullen er vast nog meer  van gaan volgen.

Bekijk mijn week op onderstaande foto’s.

 • On set filming #PolisAkademisi the Turkish version of #PoliceAcademy emoji️#Love from #Istanbul xx
  Op de set aan het filmen voor Police Academy, de Turkse versie. Ik speel een kickbokser, dus wordt er natuurlijk veel gebokst.
 • 2. In #Hair&Makeup emoji️ Filming #PoliceAcademy in #Turkey emojiemoji #PolisAkademisi #Istanbul #NewMovie #LoveMyJob xx
  Wat heb ik toch een heerlijke baan! Voordat we gaan beginnen met filmen eerst in de make-up.
 • 3.
  Wat zijn de cadeauverpakking van YCjewels leuk, nietwaar? Bestel jouwe snel op Yolanthe.com en maak iemand deze feestdagen onwijs blij met één van mijn prachtige sieraden.
 • 4. My fighting scenes are becoming very serious.. emoji I broke my hand while filming.. #PoliceAcademy #PolisAkademisi B
  Mijn vecht scenes zijn iets te hard gegaan en heb ik mijn hand gebroken, wat natuurlijk kan gebeuren tijdens het filmen van een actiefilm! Uiteraard gaan we gewoon door!
 • 5. Dear Zaza sanada geçmiş olsun emojiemojiemoji #polisakademisi is a very tough movie though! emojiemoji öptüm @zazaend
  Met mijn collega op de set van Police Academy. Ik ben toch sterker dan dat ik altijd dacht haha!

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties