0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballes Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Wat een heerlijke week heb ik er op zitten: ik en Wes vonden het lekker om even er tussenuit te gaan en verblijven nu op een eiland in de Malediven. Even heerlijk ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. Het is alweer een tijdje geleden dat we samen erop uit gingen.

Eerder deze week hadden we een bruiloft van twee van onze beste vrienden Jes en Red. Het was geweldig om die twee in het huwelijksbootje te zien stappen. Voor de bruiloft had ik mij gehuld in een traditionele turquoise jurk. Ik vind het heerlijk om mijzelf te hullen in deze prachtige kledingstukken!

Dinsdag 12 januari werd de eerste aflevering van Expeditie Poolcirkel uitgezonden en ik ben zeer benieuwd hoe de kijkers het ontvangen hebben. Ik houd alle reacties nauw in de gaten op Twitter en het is natuurlijk top als ik positieve reacties tegenkom. De gemoederen liepen erg hoog op tijdens de eerste aflevering en het werd heel erg spannend. Het wordt trouwens alleen nog spannender dus ik zou als ik jou was gewoon blijven kijken. Elke dinsdag om 20.30 wordt Expeditie poolcirkel op RTL 5 uitgezonden.

Kijk jij mee met mijn week in fotootjes?

 • poolcirkel
  Hebben jullie dinsdagavond allemaal expeditie poolcirkel gekeken op RTL 5? De spanning was om te snijden! Kijk elke dinsdag om 20.30 een nieuwe aflevering en laat mij weten wat je er van vond.
 • yolanthe
  Wat ben ik blij dat ik op de bruiloft mocht zijn van twee van mijn beste vrienden. Gefeliciteerd Red & Jess!! Ik wens jullie het beste van de hele wereld toe. <3
 • quote
  Even een quote of the day. <3 De wereld heeft een grote knuffel nodig.
 • yolanthe
  #YCjewels zijn nu online verkrijgbaar @ www.yolanthe.com .. Ik vind het mooi om de YCjewels met elkaar te mixen. #eyecandy
 • yolanthe
  Prachtige zonsondergang in de Malediven! Kijk eens hoe magisch het eruit ziet. Een foto won't do any justice. ;)
 • yolanthe
  Kiekeboo!
 • maldives
  Ah, wat een prachtig uitzicht.. ik geniet volop met Wesley! En neem zo nog maar even een duik in het zwembad.
 • yolanthe
  Met Wes in de hangmat.. ik geniet van elke seconden met jou!

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties