0

thumbyolanthe-640x640Vorige week was het natuurlijk Valentijn dus hoog tijd om de bloemetjes even buiten te zetten. Ik ben inmiddels bijna 5 jaar getrouwd met Wesley, de liefde van mijn leven, en elke dag maakt hij mij gelukkig. Hij is echt de beste lover en vriend die iemand zich kan wensen. Voor Valentijn gingen we onder andere heerlijk uit eten in een restaurant in Istanbul.

Verder speelde Wesley’s voetbalclub Galatasaray tegen een ander Turks team en hiervan hebben ze met 4-1 gewonnen, mede dankzij 2 goals die mijn hubby maakte. Ben zo trots op hem!

Bekijk de foto’s van mijn week hieronder.

  • goals
    Ben zo trots op mijn liefde vanwege de 2 geweldige goals die jij vorige week scoorde!
  • No words needed...
    No other words needed...
  • liefde
    Wesley, de liefde van mijn leven! Je bent de meest grappige lieve en gekke vriend en lover en maakt me elke dag blij! Zo vierden wij Valentijn in Istanbul.

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties