0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Na in Nederland te zijn geweest voor de lancering van mijn kerstcollectie voor YC Jewels, vloog ik eerst naar Ibiza voordat ik terugging naar Istanbul. Wesley en ik zijn al een tijdje bezig om ons huis daar te verbouwen en natuurlijk ging ik even kijken hoe het daarmee ging. Een paar jaar geleden is mijn vader overleden en hij heeft een hele mooie rustplaats op Ibiza. Altijd als ik op het eiland kom is het bezoeken van zijn graf één van de eerste dingen die ik doe. Dit keer had ik het helemaal mooi versierd met bloemen.

Hoe fijn het ook is op Ibiza, ik kon dit keer niet wachten om weer naar Istanbul te gaan. Wes en ik hadden elkaar een aantal dagen moeten missen en daarom besloten we gezellig op stap te gaan. Natuurlijk is dit compleet zonder onze vrienden om ons heen en gelukkig waren die ook wel in voor een avondje de bloemetjes buiten te zetten. Het was een beetje laat geworden, maar ik werd verrast met wel een heel leuk ontbijt de volgende morgen!

Bekijk mijn week in foto’s hieronder.

 • Marina zus
  So happy to have an amazingly sweet sister like you @marinacabau
 • 10838442_1538000193105983_1841418088_n
 • happy
  Ben hartstikke blij om bij mijn familie te zijn!! Lekker samen genieten.. #FamilyHome #Ibiza
 • graf vader
  Ik ging ook langs mijn vaders graf om bloemen neer te leggen en de deur te versieren. #Love&Blessings to the ones who left us..
 • vrienden
  Home Sweet Home. Wes en ik ging met wat vrienden even lekker de club in. Wat een gezellig avond! #Greatnight in Istanbul.
 • vriendin
  Ik en mijn Turkse vriendin Basak maakte ook nog even de dansvloer onveilig. Love her! Op de foto draag ik trouwens een armband uit de YC collectie. Neem een kijkje op YCjewels.com voor meer mooie sieraden..
 • 1. My cutieputieduties #James & #Toto
  My cutieputieduties James & Toto!
 • 2.
  Zo wordt ontbijten zelfs nog leuker haha.

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties