0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballes Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Ik hoop dat iedereen kan terugkijken op een heel bijzonder liefdevol jaar! En ik weet zeker dat we ook in 2015 lekker gaan knallen. Het jaar ging als een sneltrein voorbij en het leek soms alsof ik een positieve wervelwind was beland. Ik ben zo druk op dit moment met allemaal leuke projecten en ik kijk naar uit wat nog komen gaat. Ik voel me erg gezegend dat Wesley mij in alles steunt en het idee dat hij altijd voor mij klaarstaat maakt mij gelukkig.

De trailer van Polis Akademisi werd in Turkije heel goed ontvangen en ik kan echt niet wachten op de premiere van de film. Na keihard getraind te hebben ben ik namelijk heel erg benieuwd om mijzelf op het grote doek te zien. Op dit moment ben ik bezig met het voorbereiden voor een nieuw televisieprogramma waar ik nog niet heel veel over kan vertellen, maar ik heb er in ieder geval super veel zin in.

Ik wens jullie nog allemaal een heerlijk nieuw jaar toe, waar liefde en vrienden centraal staan!

  • blessings
    Love and blessings to you.. I wish you all a beautiful healthy & lovable 2015! Ik ben blij dat ik mijn vriendinnen dicht bij mij had tijdens het aftellen. Zoals je kunt zien hadden we onze outfitjes lekker op elkaar afgestemd. Red is the colour of love!

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties