0

YOLANTHES PHOTO DIARY: Naar de dierentuin & verliefd in ParijsYolanthe is een bekend gezicht in showbizzland; ze speelde in diverse films en series én had een rol naast Mark Wahlberg in de Hollywood film Pain & Gain. Sinds 2010 is de beeldschone brunette gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Op dit moment houdt ze zich bezig met haar sieradenlijn en haar website waar ze veel outfit posts op plaatst.

Deze week was ik hoofd jurylid bij de grootste Turkse televisie fashion show, genoot ik met Wesley en mijn stiefzoontje bij het zwembad op ons terras en was ik druk bezig met de YC memory bracelets!

Bekijk alle foto’s snel hieronder.

Ik was hoofd jury lid in de grootste Turkse televisie fashion show! Hier mocht ik de nieuwe it girl kronen! Vuurwerk en confetti wat een spektakel in Turkije!!

Ik was hoofd jurylid bij de grootste Turkse televisie fashion show! Hier mocht ik de nieuwe it-girl kronen. Vuurwerk en confetti; wat een spektakel in Turkije…

Met mijn lieve jongens Jessey en Jayden Papa aanmoedigen tijdens de 1ste thuis wedstrijd van het seizoen! We love Galatasaray Cim Bom!

Met mijn lieve jongens Jessey en Jayden papa aanmoedigen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen! We love Galatasaray Cim Bom!

Druk bezig met mijn YC memory bracelet collectie voor kerst! Ze worden zo gaaf! Op deze foto draag ik er een paar!

Druk bezig met mijn YC memory bracelet collectie voor kerst! Ze worden zo gaaf! Op deze foto draag ik een paar….

Zo fijn om op zondag lekker met mijn lieve man, stief zoontje en hondje te kunnen genieten van ons dak terras in Istanbul!!  #BestMomentsInLife

Zo fijn om op zondag lekker met mijn lieve man, stiefzoontje en hondje te kunnen genieten van ons dakterras in Istanbul!! #BestMomentsInLife

16 uur op deze stoel gezeten!! Au au! Haha.. Maar wel iets heel gaafs aan het maken voor mijn YC Yolanthe Cabau accessoires en nieuwe jewels!!

Zestien uur op deze stoel gezeten… Au au! Haha… Maar wel iets heel gaafs aan het maken voor mijn YC Yolanthe Cabau accessoires en nieuwe jewels!

yolanthe diary jessey verjaardag

We vierden heel gezellig de verjaardag van Jessey in Istanbul. Kleine jongetjes worden groot, zeven jaar alweer; de tijd vliegt. Happy birthday lieverd!

nieuwe week nieuw lookbook yolanthe diary

Good morning! Nieuwe week, nieuw lookbook! Benieuwd naar de rest van de foto’s? Kijk dan op mijn site.

zwart wit foto yolanthe diary lookbook

Een zwartwit foto van een van de lookbook beelden.

danie bles op bezoek bij yolanthe diary istanbul

Vandaag kwam de lieve Danie bij me op bezoek in Istanbul! Heel veel plezier hebben we gehad bij het shooten van mijn kledingkast! Ook heb ik mijn nieuwe YC Jewels collectie aan haar laten zien in mijn kleine kantoortje.

www.yolanthe.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties