0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballes Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Net als iedereen ben ik de afgelopen week ontzettend druk geweest met alle voorbereidingen voor kerst. De familie van Wesley en die van mij zijn allemaal over komen vliegen naar Istanbul, dus het was hier nogal een drukke boel. Ik ben dol op dit soort feestdagen, want dan neem ik echt alle tijd om lekker bij te kletsen en volop te genieten van de mensen waar ik het allermeest van houdt.

Natuurlijk is de kerst absoluut niet compleet zonder een gezellige kerstboom in huis en Wesley had een ontzettende mooie gevonden hier in de stad. Toen we allebei vrij waren, hebben we hem samen opgetuigd en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Dit jaar heb ik niet alle dagen in de keuken gestaan, want dan mis ik zo ontzettend veel en dat wilde ik dit jaar absoluut niet. We hebben heerlijk gegeten en het waren weer twee van de mooiste dagen van het jaar. Ik hoop dat jullie ook allemaal fijne kerstdagen achter de rug hebben en nu op naar het nieuwe jaar!

Bekijk mijn week in foto’s hieronder.

  • yolanthe kerstboom
    Nou de kerstboom staat natuurlijk ook al! Wat een heerlijk warm uitzicht is dit hé. Ik wens iedereen een gezellig kerstfeest toe… <3
  • popoz scenes
    Afgelopen zondag schoten we de laatste scenes van Popoz in Amsterdam

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties