0

yolanthe 150Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Vorige week is de serie Bluf op RTL 5 begonnen en hierin heb ik ook een rol! In de aflevering van afgelopen donderdag was het zover en kon ik mezelf terugzien op televisie, iets wat altijd een beetje gek blijft. Het was ontzettend leuk om met de andere geweldige Nederlandse acteurs samen te werken aan de opnames, maar nu staat er een nieuw project op mij te wachten. Ik mag namelijk Expeditie Poolcirkel gaan presenteren de komende drie weken.

Dit betekent dat ik wel alles in Istanbul achter moet laten, waaronder mijn liefde Wesley, en de aankomende weken door zal brengen in het ijskoude IJsland. Ondanks dat ik het echt een super leuk project vindt en er ook veel zin in heb, vind ik het lastig om zo lang zonder Wes te zijn. We hebben afgelopen week allemaal leuke dingen samen gedaan, zoals uiteten gaan, en hopelijk vliegen die drie weken dan snel voorbij.

Voor mijn vertrek heb ik nog een nieuw lookbook geschoten voor op mijn website. Dit doe ik wekelijks en vind het heel gaaf om iedere keer een totaal nieuwe look te creëren waar ik andere meiden mee kan inspireren. In IJsland zal ik waarschijnlijk ook niet even langs de kapper kunnen, dus bracht ik nog een bezoekje aan mijn favoriete kapper hier in Turkije.

Bekijk de foto’s van mijn week hieronder.

 • Teşekkürler ellerinize sağlik @ahmetcobain #hairdresser #Istanbul
  Voordat ik vertrek ben ik nog even langsgegaan bij mijn favoriete kapper in Istanbul
 • Taking off today for 3 weeks.. #FilmingANewProject #Exciting I'm gonna miss you my love @sneijder10official emoji️ Bye b
  De komende drie weken vertrek ik naar IJsland voor de opnames van Expeditie Poolcirkel. Ontzettend leuk, maar ik zal Wesley heel erg gaan missen. Bye bye Istanbul
 • New #LookBook @ #yolanthe.com today! emoji #YC #YolantheCabau #YCjewels xx
  Er staat weer een nieuw lookbook online op mijn site Yolanthe.com!
 • rom Iceland x
  Love from Iceland!

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

Over Yolanthe
Yolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke woensdag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

www.yolanthecabau.com

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties