0

YOLANTHES PHOTO DIARY: Naar de dierentuin & verliefd in ParijsYolanthe is een ster, ze speelde in diverse films en series én had een rol in de Hollywood film Pain & Gain. Ze is gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder met wie ze nu in Istanbul woont. Neem elke zondag een kijkje in haar leven waar haar sieradenlijn YC Jewels en haar man Wesley centraal staan.

Afgelopen week was weer lekker druk. Manlief Wesley heeft zich ontpopt als mijn personal trainer en beult mij nu twee keer in de week af tijdens een pittige boks sessie. Daarnaast vloog ik naar Amsterdam waar ik aanwezig was bij de Grazia Style Goddess Award en deze dankzij al jullie lieve stemmen deze ook nog eens in ontvangst mocht nemen! Aan het einde van de week kwam mijn lieve moedertje ook nog langs in Istanbul!

Meer zien van mijn looks? Meldt je dan op yolanthe.com aan voor de fabulous monday mail. Hieron kun je elke week als eerste mijn lookbook, beauty secret en musthave bekijken.

Bekijk alle foto’s hieronder! Enjoy!

Mijn look van deze week Passion for Fashion Isabel Marand en Elvis

Mijn look van deze week! Passion for Fashion :-) Isabel Marant en Elvis!

Make Love No War zelfs in de sportschool Nu naar Nederland voor de Grazia Awards

Make Love No War zelfs in de sportschool. Nu naar Nederland voor de Grazia Awards!:-)

Iedereen super bedankt dat jullie op mij hebben gestemd Zo dankbaar en blij dat ik de Grazia Style Goddess Award heb mogen winnen

Iedereen super bedankt dat jullie op mij hebben gestemd Zo dankbaar en blij dat ik de Grazia Style Goddess Award heb mogen winnen!!:-)

Afgelopen week won ik de Grazia Styl goddess award. Ik vind het een grote eer en super lief dat er zo voor mij gestemd is! Ben jullie heel

Afgelopen week won ik de Grazia Styl goddess award. Ik vind het een grote eer en super lief dat er zo voor mij gestemd is! Ben jullie heel

Vier van mijn acht liefste zullen kwamen naar de Grazia show gister Love Them so much Xelly Deborah Nathalia Kalin

Vier van mijn acht liefste zullen kwamen naar de Grazia show gister! Love Them so much! #Xelly #Deborah #Nathalia #Kalin

Ik heb de Grazia award gewonnen Ik voel me zo blessed om die in onvangst te mogen nemen Wat was het een geweldige nacht

Ik heb de Grazia award gewonnen! Ik voel me zo #blessed om die in onvangst te mogen nemen!! Wat was het een geweldige nacht!!

Ik droeg een jurk gemaakt door een geweldige Turkse designer met mijn eigen tekeningen en kleur keuze HelemaalHappy

Ik droeg een jurk gemaakt door een geweldige Turkse designer met mijn eigen tekeningen en kleur keuze! #HelemaalHappy :-)

de 'Panther pearl bracelet' Een van mijn favoriete armbanden uit mijn eigen YC sieraden lijn. Deze week scoorde die het beste!

de ‘Panther pearl bracelet’ Een van mijn favoriete armbanden uit mijn eigen YC sieraden lijn. Deze week scoorde die het beste!

Het nieuwe magazine 'BIG entertainment' koos mij met mijn YC sieraden voor hun eerste cover! Super gaaf!

Het nieuwe magazine ‘BIG entertainment’ koos mij met mijn YC sieraden voor hun eerste cover! Super gaaf!

Mijn nieuwe lookbook is online Dont worry be happy

Mijn nieuwe lookbook is online! Don’t worry be happy!;-)

Mijn hubby killed me in de sportschool vannochtend Ik ben nu zoo moe hahaha maar hij is een geweldige personal trainer

Mijn hubby killed me in de sportschool vannochtend Ik ben nu zoo moe hahaha maar hij is een geweldige personal trainer

Wes geeft me nu 2 x per week een kick box training! Af en toe denk ik 'waar ben ik aan begonnen!?!' Maar man lief zorgt goed voor me.. Dus ik mag niet klagen!

Wes geeft me nu 2 x per week een kick box training! Af en toe denk ik ‘waar ben ik aan begonnen!?!’ Maar man lief zorgt goed voor me.. Dus ik mag niet klagen!

Mijn lieve moedertje kwam een kort weekje bij ons op visite in Istanbul! Er is niks lekkerder dan Make up loos bij kletsen met mama tijdens een wandeling en thuis onder het genot van een kopje warme chocolademelk

Mijn lieve moedertje kwam een kort weekje bij ons op visite in Istanbul! Er is niks lekkerder dan make-up loos bij kletsen met mama tijdens een wandeling en thuis onder het genot van een kopje warme chocolademelk

Tot volgende week!

Xx Yolanthe

P.s. Volg je mij al op Twitter, Facebook en Instagram?

www.yolanthe.com

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties