0

I love het oude slogan van Philips: Let’s make things better. Vaak fantaseer ik over uitvindingen die de dingen in het leven verbeteren. Over de afschminckwasstraat bijvoorbeeld. Een geweldig apparaat dat je van top tot teen bed-ready maakt. Je haar wordt in een staart getrokken, hoofd ge-demakeupped, ronddraaiende scrubhanden verschijnen, die vervolgens de beste antirimpelcrèmes professioneel in je -weer een dag oudere- huidje kloppen, terwijl je voeten een reflexologykneep krijgen, valt er van boven een hempje om je heen en word je hopla in bed gehesen. En dan vergeet het apparaat ook niet het wimpergroeiserum aan te brengen. En het licht uit te doen. Maargoed. Dat apparaat is er nu nog niet....

Tadaaa! REETREAT Shopping Night in de Reestraat.... is er wel!

En laten we eerlijk zijn, er zijn natuurlijk veel wezenlijkere issues. Echte problemen. Zeker nu. Tijdens de feeeeeestmaand. Wat dacht je van tijdnood en kerststress in combinatie met hoge eisen. Want we hebben het oh zo drukdrukdruk en willen toch iets bijzonders en moois. Voor aan het lijf, om de hals, onder de boom en op tafel. Maar een middag shoppen is een soort Middeleeuwse luxe die vrouwen anno 2015 zich niet vaak kunnen permitteren. En ALS je dan een keer tijd over hebt, dan moet je met vriendinnen aan de cocktails. Anders maken ze het echt uit, na 5 weken smoesjes. En het liefst squeeze je er ook nog een nagellakje in, want een Soho Mule in een afgebladderd klauwtje is niet echt partyproof..... stress dus.


Speciaal voor deze veelkomende problematiek hebben we iets uitgevonden: The REETREAT Shopping Nights by OU. en PLUK. Heerlijke Fashion & Lifestyle Shopping in de Reestraat waar dit alles samen komt met vriendinnen..... en met twinkelende lampjes, free cocktails, bubbles, power shots en yummy hapjes uit van o.a. Nooch, gorgeous giftwrapping, de mooiste boutique brands die je shopt met te fijne discount (korting klinkt zo bleh).. en je kunt zelfs je nagels gratis Rudolph Red laten lakken bij mini spa Le Petit.


Combineer 'm dus met socializen en je bent echt goed bezig. Oeh la la gezellig! 10 en 17 december: Reestraat 16 + 19 van 18.00 – 21.00 uur. Je bent welkom! We geven ook een glitzy goodiebag by OU. en PLUK weg, gevuld met Anniel shoes, Marie Stella Maris geurkaars, La Lisette mini purse, PowerFood cookbook van Rens Kroes en meer golden glitzy items.

Nog meer heerlijke ‘all in one’ shoptips:

De SissiBoy Kerstmarkt op het Amstelveldje is het best gedeelde geheim onder knap volk dat leuke dingen wil scoren op de meest romantische plek van Amsterdam. Kerstlampjes in de bomen, muziek en heerlijke kraampjes met handmade labels en originele cadeaus. En dat terwijl je heel veel gezellige hippige mensen ziet struinen en lekkere drankjes wegtikt. Heb je EN leuk sociaal gedaan EN fiets je met volle mand vol moois naar huis. Check! Check. Ja, dan hoef je dus niet helemaal naar Dusseldorf. Niet dat dat me uberhaupt aanspreekt hoor. Zaterdag 12 december vanaf 10.00 uur in de Duif op de Prinsengracht. See you there!

Dan is er nog iets leuks als afsluiter: The December Christmas Festival WEEKENDER: Op zaterdag 19 en zondag 20 december staan tussen 12.00 en 18.00 in en om de Zuiveringshal van de Westergasfabriek allerlei te fijne lekkere food kraampjes, Van ambachtelijke worst tot exotische hapjes: alles homemade with love. Een culi weekendje om alvast in de serious kerstmood te komen. Ook is er vintage en retro, muziek en entertainment. En een kidscorner. EEN KIDSCORNER. Alleen al daarom.

Geniet ervan allemaal. In december mag alles! Dus sla genoeg blijheid en lekkernijen in en op, zodat je straks smacht naar de saaie januari maand 2016. Cheers!

Tekst en beeld: Valerie van der Meer

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties