0

souraya hassan binti home kantoor 640Gedurende een groot gedeelte van onze ‘wakkere’ uren brengen wij door op kantoor voor werk. Logisch dus dat dit een plek moet zijn waar jij je thuis voelt! Wij zijn reuze nieuwsgierig hoe de kantoren van BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld eruitzien en vroegen daarom deze met ons te delen. Dit keer een kijkje bij die van Souraya van Binti Home!

Binti Home is een studio voor interieurontwerp, (event) styling en interieurfotografie opgericht door Souraya Hassan in 2009. Sinds de start van haar bedrijf werkt ze voor verschillende opdrachtgevers, maakt ze interieurontwerpen en inrichtingen voor particulieren en bedrijven, fotografeert ze voor merken en bladen en staan kleurconcepten centraal in elk project. Souraya heeft een studio aan huis waar ze kan werken aan de projecten en op een vide heeft ze genoeg ruimte voor de opslag van de producten voor bintihomeshop.nl.

Souraya: “De inrichting van de studio is kleurrijk in een basis van wit. Op de wand zit de kleur Subtle Jade van Flexa (Pure) met hiervoor drie grote foto’s die ik maakte tijdens mijn reizen naar Aswan (Egypte ) en Marrakech ( Marokko). Het bureau is van House Doctor en heb ik zelf geverfd in de kleur Subtle Grey van Flexa. Het kleed voor het bureau komt uit mijn kleden collectie van Binti Home.

Op de achterwand heb ik een grote prikbord wand gemaakt door een rol kurk op de wand te bevestigen. Zo creëer je als ware een groot moodboard waar je al je inspiratie op vast kan maken. Hiervoor staat een trolley van Van Dijk & Co die ik ook zelf geverfd heb.

Planten zorgen voor een sfeervolle toevoeging aan de werkplek, her en der zie je dan ook terracotta potten staan met vetplanten en een mooie plantenhanger uit Egypte. Boven het bureau hangt de LP lamp uit de nieuwe collectie van House Doctor.

Via een stalen trap (origineel uit een boot uit Parijs) ga je naar de vide waar de producten uit de webshop opgeslagen liggen. Binti Home heeft een eigen collectie linnen kussens en geweven kelims uit Egypte. Richting de zomer zal ik een nieuwe collectie lanceren met nog meer eigen kleden en meer woonaccessoires, op maat gemaakt door lokale werklieden uit Cairo.

De lichte ruimte is erg prettig werken. De stijl van Binti Home is een mix van modern, Scandinavisch en Arabische invloeden. Het gebruik van vergrijsde aardetinten in een basis van wit en de eigen fotografie zorgen voor een persoonlijke werkplek.”

Volg Souraya ook op haar blogInstagram en Facebook!

 • BintiHomestudioLR
 • BintiHomestudioLR-2
 • BintiHomestudioLR-3
 • BintiHomestudioLR-4
 • BintiHomestudioLR-5
 • BintiHomestudioLR-6
 • BintiHomestudioLR-7
 • BintiHomestudioLR-8
 • BintiHomestudioLR-9
 • BintiHomestudioLR-14

(Beeld: www.binti-home.nl)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties