0

WORK OUT vaginaSimpel een paar kilometer rennen op de loopband mag je tegenwoordig geen work-out meer noemen. Nee, je bent pas écht goed bezig al je je in het zweet werkt met een personal trainer of je een paar keer per week laat afbeulen tijdens een bootcamp les.

Maar, er is één lichaamsdeel dat tijdens al deze workouts niet aan bod komt en dat is de vagina. Tuurlijk, je kunt je kegeloefeningen stiekem achter je bureau doen terwijl je je e-mails wegwerkt maar waarschijnlijk kun je voor het trainen van je vagina weinig zin opbrengen. Minna Life heeft daar iets op gevonden waardoor je gemotiveerd blijft die vajayjay in shape te houden.

kGoal is een apparaatje dat je inbrengt in de vagina en vervolgens doe je kegeloefeningen (het trainen van de bekkenbodemspier). Doe je het goed? Dan wordt je door de kGoal beloont met trillingen. Jawel, het apparaatje begint te vibreren als je je vagina goed getraind hebt.

Wil je weten hoe sterk je vagina aan het worden is? Dan is er een app die bijhoudt hoe de spieren in je vagina zich ontwikkelen. Nice!

  • 3032451-slide-color-collection
  • 3032451-slide-kgoal-blue-in-hands
  • 3032451-slide-kgoal-blue-with-usb-cable
  • 3032451-slide-kgoal-orange-squeezing
  • 3032451-slide-s-l3iphonemockup

www.fastcoexist.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties