0

WORK-OUT TIPS Zo voorkom je wapperende armenBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jouw fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Je kent het wel, van die vlaggen die aan de onderkant van je arm wapperen als je zwaait. Met deze oefening is dat probleem snel gefixt! De vorm en omvang van je armen wordt bepaald door het volume van je spieren, de huidstructuur en de onderhuidse vetlagen.

Wanneer je je armen niet regelmatig intensief gebruikt neemt de volume van je spieren af. Als je vetpercentage gelijk blijft, hou je dus dat extra vel over. Als je ouder wordt, neemt de stevigheid van je huid ook nog eens af dus het is echt belangrijk regelmatig die armen te trainen. Dus: knal die Iphone aan en… push-ups! Hoe vervelend je deze oefeningen ook vindt, zet door. Je ziet echt snel een verschil als je deze oefening regelmatig doet. Je hoeft er ook de deur niet voor uit dus geen excuses meer.

Alessandra Ambrosio

Victoria's Secret Angel Alessandra Ambrosio

Hoe dan?
Start op de grond op handen en knieën met je heupen voorbij je knieën. Zet je handen op schouderbreedte op de grond. Buig langzaam je armen met je borst naar de grond en strek daarna weer je ellebogen. Doe dit zo vaak als je kunt. Rust even uit en herhaal de serie nog een keer. Als je de oefening zwaarder wilt probeer je de Push-up op je tenen.

push-ups

Push-ups

De triceps Push-up is dezelfde oefening maar nu met je handen iets dichter bij elkaar en je ellebogen in je zij. Als je de Push-ups regelmatig doet kun je snel al meer herhalingen maken, zo blijf je jezelf uitdagen.

Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter.

barbara den bak the bootcamp club

Barbara den Bak

www.thebootcampclub.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties