0

WORK-OUT TIPS De truc om een Irina Shayk body te krijgenBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jouw fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Dit blijft een lastig ding. We zijn geneigd snel veel te veel te eten. In restaurants krijgen we ook vaak belachelijk grote porties gereserveerd, we zijn het eigenlijk verleerd om goed naar ons lichaam te luisteren. Als je veel eet is je maag ook groter dus heb je steeds meer voedsel nodig. Kijk maar eens hoe je wakker wordt als je de avond daarvoor heel veel hebt gegeten, vaak ontwaak je met een knorrende maag.

Irina Shayk

Irina Shayk

Probeer eens een week lang een ander eetpatroon. Verhoog het aantal maaltijden per dag naar 4 a 5 keer en maak de porties wat kleiner. Als je voldoende eitwitten aan elke maaltijd toevoegt heb je geen last meer van een hongergevoel.

Hoe groot moeten die eiwit porties dan zijn? Voor een vrouw is deze portie gelijk aan de grootte van je handpalm (zonder de vingers erbij dus). De portie groente mag twee grote handen vol zijn en de koolhydraten één klein handje. Als je deze maten aanhoudt dan weet je zeker dat je goed zit en dat je niet teveel eet.

Irina Shayk 2

Irina Shayk

Deze methode werkt echt veel beter dan het tellen van calorieën. Succes! Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter.

barbara den bak the bootcamp club

Barbara den Bak

www.thebootcampclub.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties