0

WORK-OUT TIP Zo val je af en ren je sneller net als Heidi KlumBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jou fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Boek je geen of te weinig resultaat met je training? Probeer de boel eens om te gooien. Je lichaam past zich heel makkelijk aan dus als je het niet voldoende blijft prikkelen boek je geen resultaat meer. Als je bijvoorbeeld al maanden lang 3 x per week hetzelfde rondje van 5 kilometer rent dan zal je nooit sneller gaan rennen. Je wordt sneller als je interval trainingen in je workouts verwerkt. Als je dus al een tijdje stil staat dan kunnen de volgende tips je wellicht naar een next level helpen.

Heidi aan het rennen.

Heidi aan het rennen.

Snelheid
Als je van rennen houdt en graag sneller wilt worden dan zal je het meeste profijt van interval trainingen hebben. Trek bijvoorbeeld in 2 van de 3 trainingen eens sprintjes of ren een korter rondje wat sneller. High Intensity training kan ook een enorme boost geven. Denk aan Bootcamp Trainingen waarin je steeds de grens op zoek en oefeningen in een snel tempo afwisselt.

Wist je dat Heidi al 40 jaar is?

Wist je dat Heidi al 40 jaar is?

Afvallen
Val je steeds maar niet af? Ondanks de eindeloze hardloop of fietssessies? Lift weights! Als je zware krachttraining in je schema verwerkt zal je zien hoe snel je resultaat boekt. Het gaat namelijk niet om de calorieën die je verbrandt tijdens de workout zelf maar om de verbranding in rust, de zogenaamde rustmetabolisme. Hoe meer spieren je hebt des te meer calorieën je verbrandt buiten je trainingen om. Ook als je niks doet dus! Je hoeft niet bang te zijn dat je er als een hulk uit gaat zien, je maakt daar als vrouw te weinig testosteron (groeihormoon) voor aan. Allemaal aan de gewichten dus!

Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter.

barbara den bak the bootcamp club

Barbara den Bak

www.thebootcampclub.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties