0

150Het lukt haast niemand om iedere dag te staan zweten in de sportschool en dit is ook niet erg want je kan genoeg thuis doen. Het duurt slechts een paar minuten en zo zorg jij ervoor dat jij jouw bikini body het hele jaar door blijft behouden.

Kan jij wel wat ontspanning en tegelijkertijd inspanning gebruiken? Dan is yoga misschien wel iets voor jou. Yoga is waarschijnlijk niet helemaal onbekend voor je, want Victoria’s Secret Angels zijn er helemaal dol op en postten maar al te graag foto’s op hun Instagramaccounts. Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en Karlie Kloss zweren erbij. Het fenomeen komt uit de hindoeïstische filosofie en je leert hierdoor je geest, het gevoel en je lichaam te beheersen.

Deze sport is sinds een aantal jaar helemaal hot in de Westerse wereld en hier in Nederland kennen wij het concept hatha-yoga. Bij hatha-yoga voer je verschillende oefeningen uit, waarin ademhaling en krachtsoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor zorg je ervoor dat je meer in harmonie bent met je eigen lichaam én ga jij je lekker in je vel voelen, omdat je meer in balans bent. Je hebt natuurlijk ook verschillende yoga-soorten, maar om lekker thuis te beginnen zijn er genoeg filmpjes waarmee jij uit de voeten kan komen. Wij hebben een beginners filmpje voor je opgezocht waarin lerares Adriene je wegwijs maakt in de wondere wereld van yoga.

Bekijk het filmpje hieronder.

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties