0

WORK-OUT TIP Yoga en krijg de killer body van VS angel Bregje HeinenBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jou fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Toe aan iets nieuws? Mis je de ultieme stretch tijdens een intensieve high impact training? En vind je een yoga les juist weer te low impact en zou je daar conditioneel meer uit willen halen? Dan is het hier het antwoord… Totaal nieuw in Nederland, in New York al een gigantisch succes en geliefd onder de celebs: FIGHT YOGA.

Kickboksen heeft een endless lijst met voordelen, onder andere vetverbranding, versterking van je bloedsomloop/spieren/botten en je weerstand, verbetering van je reactievermogen, balans, snelheid, timing én coördinatie. Daarnaast is dit dus echt een calorie-torching work-out waarbij je in no time afgetekende armen en buikspieren kunt verwachten.

work out tip bregje heinen killer body yoga

Als je aan Yoga doet voel je je energiek, sterk, lening en in balans. Er zijn niet voor niets veel hot celebrity bodies shaped by yoga.

In FIGHT YOGA worden deze twee disciplines in een rap tempo afgewisseld. Dus na een rondje high kicks sta je zo weer in een zogenaamde downward facing dog. Na een les ben je helemaal leeg en voel je je mellow door een yoga afterglow.

Wil je een keer mee doen? Tot 1 september kun je gratis de FIGHT YOGA lessen volgen in de Urban Gym van The Bootcamp Club aan het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid.

Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter.

barbara den bak the bootcamp club

Barbara den Bak

www.thebootcampclub.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties