0

WORK OUT tip Rosie Huntington WhiteleyBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jou fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Ken je dat, je hebt gigantische honger maar er is even geen mogelijkheid tot een snelle hap. Du moment dat die mogelijkheid er wel is lijkt het wel alsof er een soort monster in je naar boven komt en je eet veel te veel..
Ook etentjes met vrienden, slechte planningen en verkeerde keuzes qua ingrediënten zorgen er vaak voor dat je teveel eet.
Hierbij een paar simpele tips om je porties wat te downsizen, zonder dat je er erg in hebt. En zo kun je toch wat kilo’s kwijt raken, ook dus zonder dat je er erg in hebt en hoe fijn is dat?

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

- Eet nooit vanuit een verpakking. Als je voor een afhaalmaaltijd of maaltijdsalade kiest, leg het altijd op een bord. Vaak zijn de porties belachelijk groot en dat hoeft echt niet allemaal op;
- Zorg dat het grootste gedeelte van je bord uit groente bestaat;
- Eet van een kleiner bord;
- Focus op je eten, even geen laptop of tv;
- Dim de lichten, het zorgt ervoor dat je minder gehaast bent en dus langzamer eet;
- Wacht even 5 minuten voordat je doorgaat met eten. Vaak heb je na 5 minuten geen trek meer;
- Poets je tanden gelijk na het eten;

Dit moet lukken zo, succes!

www.thebootcampclub.nl

Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties