0

work out 150Het lukt haast niemand om iedere dag te staan zweten in de sportschool en dit is ook niet erg want je kan genoeg thuis doen. Het duurt slechts een paar minuten en zo zorg jij ervoor dat jij jouw bikini body het hele jaar door blijft behouden.

Dit jaar stond volledig in het teken van de booty’s, zo brachten Jennifer Lopez en Iggy Azalea er een nummer over uit en leek Kim en Khloé Kardashian’s achterwerk steeds groter te worden. Curves zijn hot en daarom is het belangrijk om deze zo strak mogelijk te krijgen. De ‘Booty Blaster Challenge’ duurt slechts vijf minuutjes en traint zowel jouw billen als de dijen.

Iedere minuut doe je een andere oefening die op de twee lichaamsdelen gericht is, zoals leg lifts en squats. Doe voordat je begint wel even een goede warming up en daarna een cooling down voor je spieren. Doe deze work-out zowel in de sportschool als op de dagen dat je de gym een dagje overslaat. Gegarandeerd dat ze straks over jou zingen: “Big, big booty what you got a big booty”.

Ben je benieuwd hoe de ‘Booty Blaster Challenge’ gaat? Bekijk dan onderstaand filmpje en ga meteen aan de slag!

www.youtube.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties