0

WORK-OUT TIP Drink water voor een strak velletje als Alessandra AmbrosioBarbara den Bak heeft in Nederland The Bootcamp Club opgericht; dé manier om aan jouw conditie te werken zoals het bij een leger ook gebeurt. Er komen geen gewichten aan te pas en er wordt lekker buiten getraind. Barbara helpt jou fit te worden met behulp van een paar leuke tips elke zondag!

Keep in mind dat je iedere dag 1,5 liter water moet drinken! Water drinken is dé manier om je lekker te voelen, er beter uit te zien en last but not least: om strakker te worden. Zeker in de zomer als het warm is en je lekker buiten actief bent, heeft je lichaam veel baat bij minstens 1,5 liter water per dag. Het is verfrissend, verkoelend, zuiver, puur, lekker en het bevat nul calorieën. Bovendien is het de allerbeste dorstlesser die er bestaat. Skip alle andere drankjes, houd het gewoon bij water en groene thee. De eerste week is het echt een beetje saai en vraag je jezelf af waarom dit goed is maar geloof mij, na een week merk je al verschil.

alessandra ambrosio drinkt water

Waar je lichaam ook van houdt: water met citroen! Het recept voor deze frisse dorstlesser is gelukkig heel simpel. Zet een grote waterkan klaar. Pers twee citroenen uit. Giet het citroensap in de kan en vul het aan met water en ijsblokjes. Snijd de andere citroen in schijfjes en voeg deze als finishing touch toe. Citroenen zitten ook nog eens vol met mineralen en vitaminen die je lichaam van binnenuit ‘schoonmaken’.

Vragen? Feel free om ze te stellen via Twitter.

barbara den bak the bootcamp club

Barbara den Bak

www.thebootcampclub.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties