0

150Het lukt haast niemand om iedere dag te staan zweten in de sportschool en dit is ook niet erg want je kan genoeg thuis doen. Het duurt slechts een paar minuten en zo zorg jij ervoor dat jij jouw bikini body het hele jaar door blijft behouden.

Victoria’s Secret Angels weten als geen ander hoe het is om keihard te trainen in de sportschool. Zo hebben ze één voor één hun eigen regimes. Andriana Lima houdt er bijvoorbeeld van om flink te zweten tijdens het boxen en Candice Swanepoel houdt het daarentegen wat rustiger en gaat voor een full-body ballet workout. In het train like an Angel filmpje laten Candice en haar trainer Mary Helen Bowers je zien hoe je leniger wordt en je spieren kan opbouwen door middel van ballet.

Een ballet workout is daarnaast erg goed voor als je wilt werken aan een rechte houding. Toch een beetje bang om de sportschool te bezoeken? Dan geeft dat natuurlijk niets, want je kan heel gemakkelijk deze work out thuis uitvoeren. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een yoga matje.

Bekijk het workout filmpje van de Victoria’s Secret angel hieronder. Ze lijkt wel zo licht als een veertje, die Candice Swanepoel.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties