0

WINNER HMKort geleden hadden wij een interview met Henriëtte Tilanus die door de strenge vakjury van H&M was geselecteerd als Nederlandse finalist voor de H&M Design awards.

Nu kunnen wij melden dat Henriëtte inmiddels de Peoples Price in de wacht heeft weten te slepen met haar romantische collectie “Let The Dust Settle”. Als winnares van de publieksprijs mag Henriëtte drie maanden lang stage lopen in de studio van modehuis Erdem. “Ik voel me echt vereerd dat ik de publieksprijs heb gewonnen. De andere ontwerpers zijn stuk voor stuk zo talentvol en hebben prachtige collecties van hoogstaande kwaliteit neergezet, dus deze prijs kwam echt als een complete verrassing. Het is heel onwerkelijk en bijzonder dat zoveel mensen mijn werk waarderen, en dat ik daardoor nu stage mag gaan lopen bij Erdem Studio, maar ik heb er ontzettend veel zin in.”

Op 28 januari maakt Henriëtte ook kans om door de jury uitgekozen te worden om haar collectie tijdens de Mercedes-Benz Stockholm Fashion week te mogen showen. Wij wensen haar heel veel succes en hopen dat ze ook die prijs in de wacht mag slepen!

Bekijk de collectie van Henriëtte hieronder.

DA_HenrietteTilanus

IMG_2930

IMG_2944

IMG_2956

IMG_2970

IMG_2991

www.hm.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties