0

Nederland levert behoorlijk wat internationaal succesvolle modellen. Denk maar aan Doutzen kroes, Yfke Sturm, Lara Stone, Saskia de Brauw, Daphne Groeneveld, Ymre Stiekema en nog zo veel meer namen. Afgelopen vrijdagavond werd er gezocht naar de volgende dame die in dit rijtje thuis gaat horen.

De 14-jarige Isabella Logman sleepte de Elite Model Look 2012 in de wacht. Tijdens het event, dat plaatsvond in de Amsterdamse Harbour Club, moesten de tien finalisten vijf rondes lopen op de catwalk in stukken van onder andere Goosecraft, Mattijs en Tony Cohen.

Juryleden Michaela Goddard-Queseda (internationale director of Scouting Elite World), Sven Gruber (directeur Elite Model Management Amsterdam), Tony Cohen (Nederlands topontwerper) en Nicolette Goldsmann (hoofdredacteur modeblad L’Officiel) beoordeelden de finalisten op hun persoonlijkheid, houding en schoonheid.

De winnares, Isabella Logman, zal Nederland op 1 december vertegenwoordigen in Shanghai (China) tijdens de internationale finale van de Elite Model Look 2012. De hoofdprijs? Een contract bij Elite World waardoor je als het goed is een internationale carriere voor de boeg hebt.

Wij wensen haar veel succes!

Isabella Logman met Goosecraft outfit

Isabella Logman in een outfit van Elisabetta Franchi

Isabella Logman in een outfit van Tony Cohen

De jury

Links en rechts presentatoren van de avond model Mark Cox en presentatrice Lindsay Pimontel

Mark Cox, Isabella Logman en Lindsay Pimontel

www.elitemodellook.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties