0

WIN Krijg korting stylingadvies van Annic bij LushifiedWat is er nou leuker dan shoppen? Juist ja, shoppen met korting! I Love Fashion News houdt samen met het super leuke merk Lushified een speciale shopping night exclusief voor ILFN lezeressen en daar MOET jij bij zijn!

Waarom? Ten eerste omdat jij een exclusieve korting krijgt op de collectie van Lushified en ten tweede omdat je styling advies krijgt van niemand minder dan ILFN’s founder & director Annic van Wonderen! Natuurlijk wordt je ook voorzien van heerlijke hapjes en drankjes tijdens het shoppen.

Nog niet bekend met Lushified? Het merk wil alle vrouwen goed laten voelen en hun collectie bestaat dan ook uit trendy, mooie én betaalbare items uiteenlopend van mooie jurkjes, paillettenrokjes, hebberigmakende blouses, beanies met studs, kleurrijke accessoires en schoenen waar iedere vrouw mee weg loopt.

De exclusieve shopping night voor ILFN lezeressen vindt plaats in de pop-up store van Lushified in Eindhoven op 12 december. Van 19 tot 21 uur zijn 12 lezeressen plus vriend of vriendin welkom in de winkel op de Hooghuisstraat 3. Op 13 december gaat de winkel pas open voor het normale publiek dus je kan exclusief aanwezig zijn bij de pre-launch!

Als je erbij wilt zijn in Eindhoven is het belangrijk dat je zo snel mogelijk een mailtje stuurt naar [email protected] met jouw contactgegevens (naam + telefoonnummer). Wordt je gekozen? Dan krijg je bericht van ons.

20131207 Lushified pop-up 500x500

www.lushified.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties