0

WIN Krijg 25 korting en vind de ideale beha bij HunkemollerWat is er nou leuker dan shoppen? Juist ja, shoppen met korting! I Love Fashion News houdt deze week samen met Hunkemöller een speciale shopping night exclusief voor ILFN lezeressen en daar MOET jij bij zijn!

Waarom? Tijdens de shopping night krijg je een hele fijne korting op de collectie van Hunkemöller; maar liefst 30 procent! En dat is niet het enige. Wist je al dat 80 procent van de vrouwen de verkeerde bh draagt? Jij dus vast ook. Sexy comes in all Shapes en daarom heeft Hunkemöller vier verschillende bh’s gemaakt waarvan er zeker ééntje perfect past bij de vorm borsten die jij hebt.

Om erachter te komen wat jouw perfecte bh is (de Perfect Plunge, de Fabulous Full Cup, de Delicious Demi of de Beautiful Balcony) zal getraind Hunkemöller personeel op zoek gaan naar de perfecte bh voor jouw Sexy Shape tijdens de speciale ILFN x Hunkemöller shopping night. Tevens zal ILFN’s founder & director Annic van Wonderen je voorzien van een goed stijlingadvies!

Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Wij geven 50 duotickets weg voor de speciale shopping night die deze week op woensdag 18 december om 19.00 zal plaatsvinden in de Hunkemöller store op de Kalverstraat 162 in Amsterdam. Tijdens deze avond kun je jouw perfecte bh shoppen onder het genot van een drankje en een hapje én kun je dus met 30 procent korting de collectie kopen.

Natuurlijk ga je niet naar huis met lege handen. Wat je krijgt? Dat is nog een surpise! Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarin ook jouw telefoonnummer. Good luck ladies!

Sexy Shapes

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties