0

Hoe leuk?! Wist je dat je met de nieuwe #ADAMYOURSELF campagne van Opel kans maakt op een gloednieuwe Opel ADAM?! Wil je een auto winnen die ook echt in productie wordt genomen? Lees dan snel verder.

"De winnaar krijgt zijn of haar gestylde ADAM overhandigd!"

Style jouw ultieme Opel ADAM op www.adamyourself.com. Je kan hem volledig zelf customizen. De kleur, het dak, de velgen, alles is naar smaak aan te passen. Klaar? Nodig dan je vrienden uit om op jouw creatie te stemmen. Uit de top 10 inzendingen met de meeste stemmen wordt het winnende design gekozen. De winnaar krijgt zijn of haar gestylde ADAM overhandigd. Bovendien wordt het winnende design ook daadwerkelijk als Limited Edition in productie genomen. En de winnaar speelt de hoofdrol in de ADAM reclamecampagne!

Opel adam

Ik heb het zelf geprobeerd. Het is super makkelijk en binnen een paar minuten heb je jouw favoriete ADAM gestyled. Je kiest de kleuren van de auto, het dak en de spiegels. Verder de velgen, de achtergrond en de naam van jouw unieke auto. Nodig vervolgens al je vrienden uit om op jouw design te stemmen.

Ga ook de uitdaging aan en style jouw ADAM op www.adamyourself.com! Succes! X Annic

#AnnicvwAD

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties