0

MiMoneda-250x250Welke fashionista droomt er niet van? Een door jouw aan de keukentafel bedacht ontwerp wordt in productie genomen door stylish en fashionable sieraden merk Mi Moneda en draag je even later zelf om je nek!

Slaap niet langer en ga aan de slag want deze droom zou binnenkort wel eens werkelijkheid kunnen worden! Mi Moneda is ‘My coin’ in het Spaans en is bekend vanwege hun fashionable en stijlvolle verwisselbare muntsieraden. Wil jij een munt ontwerpen met een te gekke tekst? Maak je graag collages of ben je helemaal weg van een patroon? Channel jouw inner designer ga aan de slag en ontwerp nu je eigen munt voor Mi Moneda. Stuur een foto, schets of inspiratiebeeld van jouw design en win je eigen ontworpen munt ter waarde van €100,- + € 350,- shoptegoed van Mi Moneda. Na drie weken kiest Mi Moneda de uiteindelijke winnaar!

Klik hier of op de afbeelding om mee te doen aan deze actie. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2013 en op 16 oktober wordt de winnaar hier bekend gemaakt.

MiMoneda-573x573

Actievoorwaarden: Alle intellectuele eigendomsrechten worden door het insturen van een ontwerp overgedragen aan Mi Moneda.

www.mi-moneda.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties