0

WIN Een shoptrip naar Oberhausen Keulen en Frankfurt!ILFN’s Michelle is op dit moment in West-Duitsland voor een leuke persreis; hier bezoekt ze de steden Oberhausen, Keulen en Frankfurt om te zien wat wat Duitsland allemaal te bieden heeft.

Binnenkort kun je hier een leuk verslag van op I Love Fashion News lezen maar ook jij maakt kans op zo’n super stedentrip naar de eerder genoemde plaatsen. In elke stad krijg je één overnachting voor twee personen inclusief ontbijt, twee citycards voor gratis OV en toegang tot bepaalde musea. Ook het vervoer per trein is inbegrepen.

Wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs? Volg ILFN op Twitter; elke dag wordt één vraag gesteld en als je de drie vragen goed beantwoord en daarin @germanytravelNL mentioned, de hashtag #hotspotduitsland gebruikt, de vraag retweet en @germanytravelNL volgt op Twitter, dan maak je kans op de compleet verzorgde stedentrip!

Dus waar wacht je op? Volg @ILFN hier en @germanytravelNL hier, beantwoord alle vragen en wie weet ga ook jij binnenkort naar West-Duitsland!

kourtney shoppen

www.germany.travel/youth

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties