0

WIN Blogger Maak nu kans op kaarten voor de AFWBen jij beginnend fashion blogger maar lag er geen uitnodiging voor één van de shows van Fashion Week op de mat? Vodafone wil je alsnog de kans geven om een show te bezoeken. Ben je een kersverse fashion blogger en wil je naar fashion week voor The #First time? Dan maak je kans op kaarten voor één van de shows van het Vodafone Firsts Fashion Lab.

Tijdens het Fashion Lab programma, dat plaatsvindt van 23 t/m 27 januari in het Transformatorhuis in Amsterdam, zullen 13 jonge designers voor de eerste keer een professioneel podium betreden en hun werk aan de wereld laten zien en daar kan jij als jong blogger-talent bij zijn!

Misschien ben jij wel getuige van de nieuwe Isabel Marant of Bas Kosters, want deze beginnende ontwerpers zouden zomaar the next big thing kunnen zijn.

What to do? Plaats de naam van je blog (+ link naar je blog), een korte motivatie en je emailadres (!) op de Vodafone Facebook pagina. En wie weet zit jij dan volgende week tussen alle belangrijke modemensen bij Fashion Week. Je hebt t/m zondag 19 januari om je aan te melden, dus be quick! Houd maandagochtend 20 januari je mailbox in de gaten want dan nemen we contact op met de winnaars.

Win je geen kaarten? Volg dan alle shows van het Vodafone Firsts Fashion LAB via een livestream in de Fashion Week Nederland App.

Vodafone Firsts final

www.vodafone.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties