0

FAShIONCHICKLadies en ladies! Hooggeëerd publiek. Pak je agenda, vriendinnen en mooiste glamour outfitje er maar bij, want bij deze avond vol spektakel en show wil jij zijn. Dansen tot je niet meer kan en shoppen tot je erbij neervalt terwijl je geniet van de fijnste deuntjes en lekkerste cocktails? Fashionchick komt met hét shopping event van het jaar.

Fashionchick brengt online en offline samen op 14 november tijdens de Fashionchick Shopping Days launch party. Met deze spectaculaire kick-off start bij Fashionchick drie dagen, één avond en een weekend, lang shoppen met korting. Webshops als Forever21, Nelly.com, Christine Le Duc, Costes, Sarenza kun je tijdens het shopping event offline bewonderen.

Het House of Amsterdam wordt tijdens het event omgetoverd tot Cirque la Soirée. Verzamel je vriendinnen voor de photowall, win fashion prijzen, shop en dans op de deuntjes van Kris Kriss en Alamaison. Aan het einde van de avond verlaat je het feestje met een mega goedgevulde goodiebag, maar wees niet bang voor een after-party-dipje. Op zaterdag 15 en zondag 16 november shop je online gewoon lekker met korting door!

Wil jij bij de Fashionchick Shopping Days launch party aanwezig zijn? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding! 

Kaartjes winnen? Laat ons onderaan het artikel in een reactie weten waarom jij bij de party aanwezig moet zijn. 

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties