0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Wat voor de ene celebritie simpelweg een outfitje is om mee naar de sportschool te gaan is voor de andere een rode loper look. Dit overkwam actrice Zooey Deschanel. De New Girl ontwierp in samenwerking met Tommy Hilfiger een capsule collectie waarvan dit jurkje er één is. Tijdens de lancering van de collectie droeg Zooey dit jurkje op de manier waarop zij en Tommy het bedoeld hebben. In combinatie met een gestippelde panty en witte glitter pumps zag Zooey er om door een ringetje te halen.

Country zangeres Taylor Swift heeft duidelijk haar eigen ideeën over de styling van het jurkje. Onderweg naar de gym rockt Taylor het jurkje met opgestroopte mouwen, een riem in de taille en haar favoriete vintage accessoires. Maar, wie droeg het beter?

Bekijk de look van beide dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.zalando.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties