0

WHO WORE IT BEST2Met zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Vandaag hebben we weer een hele leuke Who wore it best voor want deze twee dames zijn helemaal gek van ontwerper Oscar de La Renta. We hebben het hier over Taylor Swift en Amal Clooney. Amal trouwde een maand geleden in Venetië in prachtige een ODLR jurk, maar dat is niet het enige ontwerp van de designer in de garderobe van Mrs. Clooney. Laatst werd ze gespot in Griekenland tijdens een werkbezoek in een pencil dress met blauwe pumps en een rode tas.

Het ziet er naar uit dat Amal (37) en Taylor (24) dezelfde stijl hebben want in mei eerder dit jaar werd Taylor gespot in dezelfde jurk nadat ze lekker gezweet had in de gym. De zangeres combineerde dit jurkje ook met een rode tas maar dan met bruine pump laarsjes erbij. Het is niet de eerste keer dat de twee dames in dezelfde outfitjes worden gespot. Misschien kunnen ze binnenkort wel kleding met elkaar uitwisselen onder het genot van een stijlvol kopje koffie.

Bekijk de looks van Amal en Taylor hieronder. Wie rockte deze outfit beter?

Who wore it best?

View Results

 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties