0

rita ora kim kardashian latex jurk londen 150Vorig jaar verscheen Kim Kardashian bij haar parfumlancering in Australië in een opvallende outfit: een roze strakke latexjurk waarbij haar borsten bijna uit de cups vielen. Gisteravond gaf het fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott een feestje ter ere van Madonna in Londen en natuurlijk was Kim, die toch met hubby Kanye in de stad was, van de partij.

Kim had zichzelf opnieuw in een roze latex jurk gehesen maar ging dit keer voor een hooggesloten exemplaar met een zalmkleurige korte bontjas. Iets later verscheen Rita Ora ook in een roze latex jurk maar dan een bandeau exemplaar met riempjes naar haar nek waar een roze brede latex band zat. De zangeres combineerde de jurk met een wat langere blauwe bontjas.

De dames waren vast niet blij dat ze op hetzelfde feestje in een bijna identieke outfit liepen. Saillant detail: Kim kan Rita niet luchten of zien omdat zij niet zo netjes met haar broertje Rob naar het schijnt is omgegaan toen ze een relatie hadden…

Bekijk de outfits van de dames hier!

Wie draagt de roze latex outfit beter?

View Results

(Beeld: Instagram Kim Kardashian & InStyle UK)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties