0

EMMA PalomaMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Actrice Emma Stone is met haar bleke huidje en rode lokken een prachtige verschijning en er is haast geen outfit die haar niet siert. Tijdens de première van The Amazing Spider-Man 2 verscheen de roodharige beauty in een jurk die we niet direct bij haar hadden verwacht. In een faux leather jurk van modehuis Lanvin met een grote tailleriem zag de actrice eruit als een rockster.

Begin deze maand zagen we de jurk weer zijn intrede doen op de rode loper, alleen droeg dit keer zangeres Paloma Faith het kledingstuk. Koos Emma ervoor om haar lokken op te steken, zwarte pumps aan te trekken en haar oor vol met ringen te behangen om een ruige look neer te zetten, Paloma koos voor het tegenovergestelde. Met haar lange blonde lokken los, rood-zwarte pumps zette zij een veel vrouwelijkere look neer.

Bekijk de dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik op één van de onderstaande foto’s.

Wie droeg het beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties