0

OLIVIAMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Als je it-girl Olivia Palermo bent, dan heb je een uitmuntend gevoel voor mode en accessoires en daar kunnen maar weinig mensen tegen op. De Amerikaanse actrice Maria Menounos durfde wel de strijd aan te gaan met Olivia, want tijdens een powervrouwen ontbijt in Hollywood werd ze gespot met een colorblock jurk uit Valentino’s Couture Fall collectie 2014. Palermo droeg deze jurk toevallig ook tijdens de Valentino show in Parijs afgelopen juli.

De Amerikaanse actrice van Griekse komaf zag er prachtig uit en had haar lange bruine lokken in een artistieke staart vastgemaakt. Qua accessoires hield ze het rustig; ze droeg alleen sophisticated oorbellen. Maria combineerde bij dit leuke skater jurkje crèmekleurige pumps.

Olivia pakte daarentegen anders uit met haar outfit en werd gespot met open hakken met aztec print erop. Daarnaast had Olivia weer mooie eyecatchers uit de kast gehaald, want ze hield een mooie Valentino flap bag met fringes vast in haar fashionista handjes.

Maar, wie droeg de Valentino jurk beter? Bekijk de looks hieronder en laat je stem achter!

Wie droeg het Valentino jurkje beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties