0

WHO WORE it BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Olivia Palermo is één van onze favoriete stijliconen en dat de it-girl deze titel meer dan verdiend heeft, bewijst Olivia maar weer eens met deze flawless combinatie. De fashionista is de queen als het op mixen en matchen aankomt. Olivia weet namelijk deze trui van Elie Tahari for Kohl, van maar 40 dollar(!) te combineren op een hele classy manier. Door haar styling lijkt de complete outfit designer, maar niks is minder waar.

Ook Fashion Police‘s Giuliana Rancic waagde zich aan de Taxi sweater. Hoewel de presentatrice er uit ziet om door een ringetje te halen met haar casual combinatie, is de look geheel anders dan die van Olivia. Daarom aan jullie de vraag wie droeg het beter? Olivia met haar classy en vrouwelijke look of Giuliana met haar off-duty versie van de Taxi sweater?

Bekijk beide fashionista’s hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie droeg het beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.kohls.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties