0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Jessica Alba die zelden op een modemisser te betrappen is verscheen tijdens de New York Fashion Week bij de Phillip Lim show in een eye catching outfitje en een sweater van 3.1. Phillip Lim. Ook Nicky Hilton en Disney sterretje Peyton List vielen voor de opvallende ‘Boom’ sweater van de designer.

De trui die onderdeel is van de 3.1 Phillip Lim for Target collaboration was binnen tien minuten in heel Amerika uitverkocht in de maten small en medium, maar de twee fashionista’s wisten er nog eentje te bemachtigen.

Nicky Hilton draagt de sweater op een casual manier met een skinny jeans en Isabel Marant sneaker wedges. Jessica Alba ging voor een red carpet look in de primaire kleuren van rood, blauw en geel. Maar, wie combineert de sweater beter? Nicky Hilton in haar off-duty look of Jessica Alba’s red carpet outfit?

Bekijk de looks hieronder. Bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt de 3.1 Phillip Lim sweater beter...?

View Results

Jessica Alba

Actrice Jessica Alba

Nicky Hilton

Socialite Nicky Hilton

Peyton List

Peyton List

3.1 Phillip Lim Target Collaboration

3.1 Phillip Lim Target Collaboration

www.target.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties