0

WHO WOREMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Vandaag gaan twee vrouwen de strijd met elkaar aan in een Givenchy glitter dress. Actrice Naomi Watts en zangeres Lady Antebellum werden op verschillende evenementen in dezelfde jurk gespot. Gelukkig niet rond dezelfde tijd want dan zouden ze moeten vechten om de spotlights.

Naomi was begin dit jaar aanwezig bij een rode loper event in Beverly Hills. Ze hield haar accessoires simpel en had een zwarte clutch in haar handen. Lady Antebellum was begin deze maand aanwezig bij de premiere van de film The Best of me. De zangeres toonde haar prachtige voluptueuze rondingen en straalde van top tot teen in de glitter jurk en liep op rode laarsjes met een uitdagende hak.

Wil je ook deze Givenchy jurk in je kast hebben hangen voor een speciale gelegenheid? Dan moet je er helaas €4,200 voor neerleggen. Bekijk hieronder de dames in dezelfde outfitjes en vergeet niet om te stemmen. Zin om te bestellen? Klik dan op één van de items.

Wie droeg de Givenchy sequin dress beter?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties