0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Chanel is een goede investering te noemen. De ontwerpen zijn tijdloos en staan bijna iedereen. Zo blijkt ook met deze Chanel dress. De jurk werd door drie verschillende sterren tijdens een rode loper event gedragen. Zo zagen wij actrice Emilia Clarke, bekend als Daenerys Targaryen in de serie Game of Thrones al in 2012 met de zwart witte Chanel over de red carpet shinen. In 2013 was daar Chanel lievelingetje Lily Allen die de jurk droeg en in 2014 was daar voormalig plus size model Crystal Renn die over de rode loper dartelde in de dress.

Emilia en Crystal combineren de look beide classy met glamour make-up look, terwijl Lily Allen de speelse Chanel lego clutch bij haar jurk droeg. Maar, wie droeg het beter? Bekijk alle dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties