0

who wore it best lily allison valentino 150Met zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Ondanks dat Valentino niet meer aan het creatieve roer staat van zijn eigen merk, zijn de creaties er niet minder op geworden. Eén van de topstukken uit de fall 2013 ready to wear collectie, welke geïnspireerd was op de werken van Hollandse Meesters, was een roomwitte korte kanten jurk.

Wij waren in één oogopslag verliefd op het ontwerp maar Victoria’ Secret Angel Lily Aldridge en Girls actrice Allison Williams ook. Zij mochten de jurk dragen op de rode loper. Lily had de robe aan naar een premiere en combineerde ‘m met rode pumps en dito lippen, Allison droeg die van haar tijdens de MTV Video Music Awards en trok er een paar zwarte pumps bij aan.

De grote vraag is nu: wie droeg de prachtige Valentino jurk beter? Bekijk de foto’s hieronder en breng meteen je stem uit! Wij zochten meteen soortgelijke jurkjes voor jullie op. Klik op je favoriet om te bestellen.

Wie droeg deze beeldschone Valentino jurk beter?

View Results

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties