0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Dit keer gaan realityster Kylie Jenner en actrice Jennifer Hudson de strijd met elkaar aan in een zwarte satijnen jurk. Kylie pakte haar moment tijdens de MTV VMA’s in augustus en droeg toen een lange satijnen zwarte jurk waarbij ze sexy haar benen showde. Bij deze look combineerde ze subtiele zilveren en gouden sieraden en aan haar voeten droeg ze pumps met een open teen.

Jennifer Hudson hield het ook niet ingetogen want ze droeg een kortere en een nog veel meer onthullende versie van deze look tijdens het Turn it up for change event in New York. Ze liet namelijk haar borst in bijpassende BH zien. De twee dames waren trouwens allebei van de matching zwarte nagellak.

Wij zijn fan van deze satijnen looks en deze outfit is dan ook perfect voor een mooi diner of gala. Krijg je al zin om te shoppen? Klik dan hieronder op één van de items en vergeet niet je stem uit te brengen.

Wie droeg de zwarte satijnen jurk beter?

View Results

 

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties