0

WHO WORE IT BESTMet zoveel verschillende modehuizen en merken zou je denken dat celebrities genoeg keuze hebben om origineel ten tonele te verschijnen. Toch komt het voor dat ze in hetzelfde outfitje op een rode loper verschijnen.

Als er één trend is die fashionista’s, celebrities en fashion lovers niet aan zich voorbij lieten gaan dan was het wel die van de oversized roze mantel. Zo werd de oudste van de Kardashian Klan, Kourtney, in de suikerspinjas gespot en ook Mad Men actrice January Jones kon de zoete mantel niet weerstaan.

De snoepjesjas wordt door de celebs glamorous gecombineerd met stijlvolle outfitjes. Zo draagt January er een wit mannenpak bij met zwarte accessoires terwijl Kourtney haar jas simpelweg combineert met een paar bruine benen en nude pumps. Paloma Faith weet de stijl van de mantel door te voeren in haar kapsel, die haar manen in een suikerspin coupe heeft laten spelden.

Maar, wie draagt het beter? Bekijk alle dames hieronder en laat je stem achter. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Wie draagt het beter...?

View Results

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.modemusthaves.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties